Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fpyte

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PRESENT Facebook barátok 2012.06.14 16:03:00
http://www.sg.hu/cikkek/90244/onkentesek_a_virtualis_koreai_hataron   Gondolom ti is gyakran találkoztok több száz vagy akár több ezer olyan profillal a facebook-on, akinek 3-4 akár 5 ezer ismerősük is van.  Ezek az emberek nagyon gyakran kitalát személyek. Jó képű férifak, csinos…..
* Lindcy. noisenightlife-tragedia. 2011.01.16 18:29:00
 Ahogy a mai nap szokas szerint nezelodtem facebook-on sorra lattam, hogy gyujtsunk gyertyat ilyeno-olyan halottakert. Eloszor arra gondoltam, biztosan egy ujabb baromsag, szokasos kis spam, meg hasonlok. Aztan, egyik baratnomnel is lattam mar ilyesmire utalo kommenteket, es elkezdtem…..
Üdvözöllek újra itt a TOTALCS hasábjain kedves KODIAK! Bár még a legfiatalabbak is ismerik a nevedet, mégis arra kérnélek, hogy mutatkozz be az olvasóknak! Kodi vagyok. Szinte mindenki kívülről fújja a karriered főbb állomásait, mozzanatait, így ezt a részt úgy gondolom át is…..
Néhány nappal ezelőtt beküldtem a saját magam által összeállított desktopot, az http://asztal.blog.hu/ -ra és nagyon büszke voltam rá, hogy elég szép pontokat kapott. Aki szeretné megtekinteni annak itt a link hozzá : http://asztal.blog.hu/2010/05/20/t_omegdiszko Ki lett téve a blog…..