Regisztráció Blogot indítok
Adatok
casee

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
A vékony, lófejű fickó benyúlt a párducmintás szoknya alá és igazított egy kellemeset a zacskón, majd a mellette feszengő műsorvezető mellett elnézve a zsűrire pillantott, és azt mondta, hogy neki túl erős a farka ahhoz, hogy leragasszák. Varga Viktor ekkor már túl volt Amy…..
Naiv ügyfél boldogan suhant kedvenc parfümériájába annak jubileumi fennállásának ünneplésére kiadott, havi bontású kuponfüzettel, ahol kiderült, hogy minden kuponos termék épp egy hónapig akciós, ezért egyikre sem érvényes soha az extra kedvezmény. A Müller üzletvezetője…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
A New York-i metró, amely egyébként az állomások számát tekintve a világ legnagyobb metróhálózata, megnyitása, 1904 óta nem szenvedett el akkora pusztítást, mint a Sandy hurrikán alatt. Ezer szónál is jobban bemutatja a vihar hatását az az átalakított metrótérkép, ami csak a…..
casee 2012.11.01 15:53:25
A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!  Hajtás után a meccs jelenetei! A spanyol Szuperkupa-döntő…..
casee 2011.08.18 13:35:16
@Whis:
Marcelo és Pepe nem hiszem, hogy több vagy jobb.
casee 2011.08.18 14:04:45
@Whis: "murinnyónál a világon mindeki több és jobb látatlanban."
Egyetértek. És meg tudja mutatni, hogy van még lejjebb.
Előfordulhat valakivel, hogy menet közben romlik el az autója. De szerintem alapvető, hogy ilyenkor a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítjuk az útból vagy legalább kitoljuk a lerobbant kocsit a szélső sávba/járdára. Egyrészt feltart másokat, másrészt balesetveszélyes is.…..
Délután számbavettem az Andrássy út szervízutas szakaszának padjait. Mintegy 50 darab található belőlük oldalanként, általában kettesével letéve - de akadnak hármas és négyes csokrok is. Összesen tehát 100 darabból áll a kollekció. Nem tünik fel elsőre, de sajnos ezek…..
Túl gyorsan készült el a pizza Kuck szerint, amiket 15 percen belül szolgáltak fel nekik Balatonfüreden. Hát már ez is baj?Szombat este a Kékszalag díjkiosztójára igyekeztünk Balatonfüreden. Be is jutottunk könnyedén és ott egy kis nyári borozgatásba kezdtünk. Majd eljött az az…..
Gépjárművezetői oktatásban és vizsgáztatásban kereshetnénk bőven hibát. Sokszor látok olyan tanulóautókat a forgalomban, akik nem mennek a megengedett sebességgel sem. Ehhez még hozzájön, hogy sajnos vannak kötekedő vizsgabiztosok, akik abba is beleszólnak, aminek nincsen…..
Tegnap is sikerült egy pofonosztós sztorit kirakni, hát ne szakítsuk meg a sort, jöjjön ma is egy, ahol a szabálytalanságon kívül, kiosztanak egy maflást a biztonság kedvéért. A történet annyiban más, hogy nem férfi a férfival küzd, hanem a gyengébbik(?) nem két képviselője.…..
Az elmúlt hetekben többször előjött a zebra téma, G B is ezzel kapcsolatban küldött nekünk egy levelet. A cím az Ő érdeme, de szerintem találó, és passzol a témához.Most olvastam a szegedi zebrás sztorit, gondoltam megírom én is a minapi élményemet. Nos. Krisztina krt.,…..