Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Der Zebulon aus Tirol

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nem egészen érti a felháborodást, miért baj, hogy kiöntötték félméteres beszélő műanyagfigurába a Nirvana sajnálatos sorsú frontemberét, de van, akinek ez szúrja a szemét, úgyhogy lehet itt is foskolódni. Még segítünk is: Smells like Coutney Love. Hamarosan a…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
Der Zebulon aus Tirol 2007.08.16 00:51:16
Megkésve bár, de erősen kezdjük a délutánt bobbyperu szofisztikált vécéüzenetével. Hát mégis van értelme a felsőoktatásnak: Megszólítás meg egyéb körök helyett a lényegre térnék. Kedvenc fotóimat rendezgetve az alábbi gyöngyszemre bukkantam, amit még tavaly lőttem…..
Egy újabb halom témába vágó blogot fedezett fel a Homár a blog.hu birodalmában: A Röppentyű egy újabb kísérlet a világ nagy reptereinek tesztelésére. Kontár Komlókutató üveges söröket kóstolgat. A Homár sem érti, hogy nem vettük ezt eddig észre. A Bűvös…..
Új MÁV blog Politikai dili 2007.08.02 18:59:00
Elf leírta vélemyényét a politikáról. Először és utoljára hangzik el politika a blogon. Miért nem kell pártpolitika? Mi is történt egy éve? Akkor még nem tudtuk, hogy ez lesz az az időszak ami sokat elmond igazságról, hazugságról. Mert hát öszödön már elhangzott: elég…..
Der Zebulon aus Tirol 2007.08.03 19:57:34
A backdoor kommunikáció természetes élőhelye a toalett, így aztán meg sem lepődünk, hogy van, ahol ilyen húzással oldották meg a tisztítószerek rendszeres cseréjét: Az alabbi kepet a Nyiregyhazi Allatpark igazgatosagahoz kozeli ferfi WC-jeben lottem. Egy ujabb backdoor communication.…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Der Zebulon aus Tirol 2007.08.02 15:19:37
Az igaz ,hogy én is utállom ha ircsák jaz
szunyogot és a mai napig becsukom az ablakot ,ha hallom ,hogy jön a kétfedelű..
De ez már hiszti . Ősi román szokás ,hogy a permet miatt panaszkodnak ,de viszont
leviszik a gyereket a homokozóba ,amibe
a környék összes ősi román tetves-férges-veszett kutyája ,macskája bele
sz@rik ,hugyozik. Én speciel ,kevésbé félteném a gyerekem a permettől ,mint inkább a fertőzött homoktól..

Békásmegyer egy ősi román lakótelep,-e
aki ott lakik ,nem lehet sikeres ember ,és aki képes berakni a gyerekét egy fertőzött homokozóba ,az szintén nem lehet sikeres ember , azt a batzpapucsosmindenségit mááá..
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Bizonyára Önök is kedvelik a precízen megkomponált termékfotókat, amiken a hamburger újra kétkezesnek néz ki, a saláta pedig sosemvolt árnyalatokban ragyog. A Lidl egy lépéssel tovább ment, salátafotójuk ugyanis használati utasításként is funkcionál, csak a kirakásához…..
BKV Figyelő küldte be ezt a képet. Ezúton gratulálunk a boldog szülőknek, akik ilyen értelmes kisfiút, kisjányt hoztak a világra, akinek mániákus hajlamait firkával kell kitöltenie ..
Der Zebulon aus Tirol 2007.07.31 17:58:52
Futótűzként futott körbe a hír az uborkaszezon közepén, hogy néhány egész nyáron haknizó celebritás (Ganxsta, Nacsa), újabb "civil mozgalmat" indított focikorulvesz.hu címen napi 10 perc utcai fociért. Úgy látszik hiba csúszott a vírusmarketing-gépezetbe, mert a…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
A mellékelt fotót 2007. 07. 27-én készítettem (telefonnal) a gyáli Plus-ban pár csomag császármorzsáról. Nem kellett túl sokat válogatni a képen látható dátumok összeállításához, konkrétan 4 csomagot vettünk ki. Jó étvágyat! Üdv, Gergő A katonaságnál az volt az…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..