Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darvinat

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
Az aktuális rész ismertetője: A Glee Klubban az eheti feladat egy ballada eléneklése a párokba osztott diákok számára. Nagy derültséget vált ki, hogy Finn és Kurt a sorsolás során egy pár lett. Azonban Will nehéz helyzetbe kerül: Rachellel kell duettet énekelnie, aki…..
November 16.-án érkezik a Glee: The Music, The Christmas Album a karácsonyi különkiadásba valószínű hogy a következő számok fognak bekerülni.01. We Need A Little Christmas (Eredeti előadó: Angela Lansbury a Mame című musicalben) 02. Deck The Rooftop 03. Merry Christmas Darling…..
Az aktuális rész ismertetője: Mióta kiderült, hogy Quinn gyereket vár Finn-től, a gimi egykori álompárjának élete kész pokol lett. Sokan piszkálják őket, főleg Finn focistársai, akik megkérdőjelezik döntési képességeit, sőt, még a férfiasságát is. Az esküvőre…..
Jessalyn Gilsig a sorozatbeli Terri Shuester válókeresetet nyújtott be, kibékétlenkedhetetlen ellentétekre hivatkozva. Férjével Robert Salomonnal már egy éve külön élnek, mindössze a négyéves lányuk miatt tartják a kapcsolatot. Jessalyn elmondta hogy reménykedik abban hogy ő…..
A Herald Sun-nak Lea azt nyilatkozta hogy szereti Los Angelest de mindig New York City-t fogja igazi otthonának tartani. Úgy érzi hogy nem lehet önmaga LA-ben mert pl. nem szeret bulizni, mint a többi hasonló korú lány, inkább a nyugodt kiszámítható életmód híve, amit most a sorozat…..
A legutóbbi Golden Globe díjátadón mindenki láthatta, amikor Jane Lynch megkapta a díjat és megcsókolta a mellette ülő hölgyet. Az események azóta is pörögnek. Mindenki összerakhatta a hiányzó darabkákat és megoldódott a rejtély. Lynch elmondta, hogy boldog kapcsolatban…..
Nemrég kiderült hogy Elton John és Matthew Morrison egy közös dalt készítenek Matthew közeljövőben megjelenő albumára. John azt mondta reméli hogy még ebben a hónapban felvehetik az új dalt, valamint még el mondta hogy ő is rajongója a Glee-nek és örül annak hogy más néha…..
 Te ettél már GM élelmiszert? Azok, akik a fenti kérdésre nemmel válaszoltak, elég nagy eséllyel tévednek. Persze lehet ijedezni, elméleteket gyártani tudatos népírtásról, a génmódosított élelmiszerek egészségkárosító hatásáról, de valamit már most az elején…..
A Glee második évadjában négy új szereplővel ismerkedhetünk meg.   Chord Overstreet: Finn meggyőzi hogy csatlakozzon a Glee klubba, de  ő inkább a focicsatot válassza ahol Finn ellenfele lesz. Egyes hírek szerint ő lesz Kurt barátja. Sunshine Corazon az tehetséges énekes…..
Az aktuális rész ismertetője: Sue és Will társvezetése a Glee Klubban nem éppen zökkenőmentes. Mindketten megpróbálják megnyerni maguknak a diákokat - a saját módszereikkel. Ez abban csúcsosodik ki, hogy kettéosztják és egymás ellen versenyeztetik a klubtagokat. Will…..
Az aktuális rész ismertetője: Will úgy érzi, hogy a diákok önelégültek lettek és ellustultak. Emmával szövetkezve kitalálják, hogy a fiúk versenyezzenek a lányok ellen és készítsenek egy-egy mixet, teljes koreográfiával, jelmezzel, díszlettel, és akinek az előadása jobb,…..
Az aktuális rész ismertetője: Egy véletlen folytán Will fantasztikus ötlettel áll elő: hogy pótolja Rachelt, felkeresi a Glee Klub egykori csodás hangú énekesnőjét, a mára már kissé lecsúszott színésznőt, April Rhodes-t. Meggyőzi a nőt, hogy mivel annak idején nem fejezte…..
Az aktuális rész ismertetője: Kurt apja rajtakapja a fiát, amint két barátnőjével női dresszben táncol. Az egyik lány azt hazudja, hogy Kurt a focicsapat miatt edz, ahová nemrég felvették. Kurt segítséget kér Finntől: szeretne résztvenni egy próbaedzésen. Terri elárulja…..
Az aktuális rész ismertetője: Will boldog, hogy apa lesz, még szüleivel is megosztja a nagy hírt. Rachel felveti, hogy koreográfusnak kérjék fel Dakota Stanley-t, aki épp a legnagyobb ellenfelüket, a Vocal Adrenaline-t készíti fel. Terri titokban kétségbeesetten próbálkozik…..
Az aktuális rész ismertetője: A Glee Klub arra készül, hogy az egész iskola előtt fellépjen. Az égés garantált, hiszen egy régi diszkó-számot adnak elő. De a cél a fontos, ami nem más, mint felkelteni a diákok érdeklődését és rábírni őket arra, hogy lépjenek be a…..
Az aktuális rész ismertetője: A tanári karban nem mindenki lelkesedik a kórus új vezetőjéért. Azonban Emma, az iskola csinos életvezetési tanácsadója boldog, sőt, felajánlja, hogy a csapat kísérőtanára lesz. Will persze nem is sejti, hogy a válogatás milyen megpróbáltató.…..
Jessalyn 1971. November 30-án született, Montrealban. Édesanyja Claire író és fordító, édesapja Toby Gilsig pedig mérnök. A Trafalgat School for Girls nevezetű Montreali iskolában végezte tanulmányait, de a Harvardon is vett színművészeti órákat. Végül 1989…..
Harry Shum, Jr. (született:1982 április 28) pályafutását Kínában kezdte, de ez nem hozta meg a várva várt sikereket ezért Amerikába költözött ahol több táncos filmben mint a Step Up 2 & 3D, valamint a nagysikerű Glee sorozatban is szerepet kapott...
1979 július 16-án született Virginiában. A Radford Egyetemen diplomázott előadóművészetből.Első televíziós szereplése 2004-ben a Joey című sorozatban volt, ami után rögtön kapott is egy szerepet Wes Craven Red Eye című filmjében. Mays ezt követően szerepelt többek között…..
Heather Morris Elizabeth (született 1987 február 1.)amerikai színésznő, táncos és énekes, Kaliorniában született. Egy éves kora óta rajong a zenékért,leginkább a Glee-ben alakított Brittany Pierce szerepe miatt ismerhetjük...
1987. január 12-én született a kaliforniai Valenciában. Családja Puerto Rico-i és német származású.Naya már nyolchónaposan megismerkedett a modellek életével, köszönhetően édesanyjának, aki szintén modellkedett. Később több reklámfilmben és sorozatban is szerepelt. 15…..
Jenna Ushkowitz 1986. április 28-án született Szöulban.Karrierjét színházi színészként kezdte, szerepel a nagysikerű, Tony-díjas Broodway produkcióban a Tavaszi Ébredésben. De nemcsak a színházban, televíziós szerepekben is van már tapasztalata és független filmekben is…..
1990 május 27-én született a kaliforniai Fresnoban. Gyerekkora óta a színház világában él, tudatosan készült televíziós és filmes karrierjére.Colfer már középiskolás korában kitűnt kreativitásával; ő volt a írók klubjának elnöke, az iskolai újság szerkesztője, drámát…..
1986. február 15-én született Los Angelesben.17 évesen jelentkezett az American Idolba, de nem jutott tovább. Később elment a Dreamgirls című filmbe Effie szerepének válogatására is, de fiatal kora miatt a szerepet nem kapta meg. Több színházi produkcióban is szerepelt, péládul…..