Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gpetra

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
gpetra 2015.12.12 16:13:41
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
gpetra 2015.11.26 10:43:02
Sok kérdőjel kering a kisbabás Anyukák körében miszerint használjunk-e pólyát a gyermekünk altatásánál vagy sem?! Édesanyám több 10 éven keresztül dolgozott a koraszülött intenzív osztályon így anno én rengeteg tapasztalattal és háttér tudással vágtam neki a…..
gpetra 2015.10.28 09:56:36
Egy igen izgalmas női, vele született, egyedi szeszélyről szeretnék most írni Nektek, ami nem más, mint a vásárlás. Mindig lélegzetelállító figyelemmel lesem a kislányomat a különböző boltokban, aki elképesztő természeteséggel és lazasággal tud válogatni a különböző…..
gpetra 2015.10.14 09:42:48
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..
gpetra 2015.09.22 11:29:10
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-teas-kulacs-a-kitchytol/
imádom a teákat, jó lenne magammal vinni egyet a suliba :)
Aki régóta olvassa a blogomat, az tudja, hogy nagy Reisenthel márka rajongó vagyok, ami nem csoda, hiszen minden terméke egy igazi háziasszony igényeihez van kialakítva. A Trend-Design oldalán minden információt megaláltok a termékekről, érdemes szemezgetnetek, hiszen mindegyik…..
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
gpetra 2015.07.31 13:05:49
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
gpetra 2015.07.08 10:40:17
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
gpetra 2015.06.25 11:42:57
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
gpetra 2015.05.27 12:08:35
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
gpetra 2015.05.20 12:44:39
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
gpetra 2014.11.13 09:06:38
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
gpetra 2014.11.10 11:30:42
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
 Ennek a feladatnak Bobi vágott neki, és nem kis sikerrel teljesítette is. :) Sajnos valamilyen műszaki meghibásodás (val. nem nyomtam le a gombot, és ezer bocs) miatt a legnagyobb hódítása nem lett felvéve. Két csinos lány cserébe azért, hogy a Bobi szerez nekik egy fuvart a…..