Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazsappa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelmesek észrevehették, hogy a jobb oldali sávban megjelent egy piros link. Ez az oldal első hirdetése, kéretik megértéssel fogadni. Nyilván nem csinálok a KMK-ból bannergyűjtőt, de annak sem vagyok ellenére, hogy Index anyám pénzt lásson a blogból. Így én is jobban meg tudom…..
gazsappa 2008.03.24 00:15:14
Na jó, a ma postolt Defender of the Crown tényleg bugos egy kicsit, kárpótlásul jöjjön Bandi találata, a Rifleman, amiben egy második világháborús mesterlövésszel kell küldetéseket teljesíteni a first person shooterekben megszokott nézetből. A játék kicsit unalmas, de nagyon…..
A Filler remek levezetése ennek a logikai játékokban gazdag hétnek: bár kicsit ebben is kell gondolkodni, a hangsúly inkább az ügyességen van. Labdákat kell növesztenünk a játéktérben úgy, hogy közben elkerüljük a pattogó kisebb golyókat. A cél a játéktér kétharmadának…..
A blog egyik legnépszerűbb játéka volt ez az idegnyugtató marhaság: a játékos egyetlen klikkelés után hátradőlhetett, és nézhette, ahogy a program végigjátszódik (vagy nem). Hasonlóan aktív embereknek szól a Chain Reaction Effect, ami 90 fokot forduló, eleinte véletlenszerűen…..
gazsappa 2007.07.30 15:26:02