Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mersant111

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zo a Homár véleményét kérte arról, hogy mit szólunk ahhoz, miszerint tízezer forint eljárási illetéket akar fizettetni vele az önkormányzat építési osztálya, amiért felnyomta náluk a szomszédját. Előbb jöjjön a sztori, aztán a válaszunk. Sziasztok a véleményetekre…..
Mersant111 2009.04.28 13:27:25
Amúgy meg szerintem mindenhol vannak olyan emberek, akiknek büdös a munka.
Én a középsikola elvégzése után már elkzedtem dolgozni. Munka mellett csináltam meg a főiskolát. Két munkahely között volt egy kicsi idő, amíg nem dolgoztam. Kurva szar érzés. Nem kívánom senkinek, hogy ne legyen munkája.
Csak vannak, akik élvezik, hogy nem kell dolgozni és mégis jön a pénz.

eddig minden munkahelyemen voltak, akik úgy áltak a munkához, hogy mások is odaférjenek.
Átpasszolták a munkát, véletlenül mindig valami roppant fontos dolgot kellett elintézniük, ha plusz munka akadt.
Szerintem kurvára nem mind1, hogy nekem közel 250 üzemet kell ellenőriznem és van akinek csak 30-at. Mégis ugyanannyit keres, mint én.
de örülök, hogy van munkahelyem, ráadásul szeretem is csinálni. ha nem szeretném, akkor már rég itthagytam volna.
Nem azt kell állandóan nézni, hogy a másik mit csinál, és igazságot várni, mert akkor sosem lesz nyugtod.
Sajnálom azokat az embereket, akik irigylik másoktól azt, amiért megdolgoznak. Jelzem, nem keresek milliókat. CSak annyit, hogy normálisan élhetek belőle.
Nem kell azt nézzem, hogy két sarokkal arrébb 10 forinttal olcsóbb a kenyér, nem kell hetekig, hónapokig spóroljak, hogy megvehessek egy új inget vagy nadrágot. Ez nekem elég.
Ha nagyobb kiadás van kilátásba, akkor nekem is vissza kell fognom a "luxusköltekezéseket". Kevesebbet költök nem alapvető élelmiszerre, csak egyszer utazom haza a szüleimhez látogatóba az adott hónapban. de ez nekem elég!

Szerintem mindenki fel tudna sorolni néhány embert a környezetében, volt kollégát, akiről tudja nagyon jól, hogy fele annyit sem dolgozik, mit más, mégis ugyanazt a fizetést kapja, mint a többi.

Ne általánosítsatok. Nem mindenki passziánszozással tölti a mindennapjait a jó meleg/hideg irodában.
Mersant111 2009.04.28 14:05:20
@Egyéves Önkéntes (Sün-díjas):

:D
Fura. én is találkoztam már köcsögökkel. Volt benzinkutas, eladó, rendőr, köztsiztviselő....
De ettől függetlenül nem fogom mindre azt gondolni, hogy köcsög.
azért, mert vannak kiugróan pofátlanok és köcsögök az élet adott területén, az nem jelenti azt, hogy mindenki az, aki ott dolgozik.

:D elég gyorsan gépelek. Nem sok időbe telik megírni egy kommentet.
Na meg kicsi pihi még belefér. Persze vannak napok, amikor nem.
Zoltán barátnője valószínűleg nem zárta szívébe a rend őreit, mert szinte az első tapasztalata negatív élményként rögzült, ami már csak azért sem jó, mert nem feltétlenül kell gyomorgörcsöt produkálunk, ha egyenruhásokat pillantunk meg. A kérdés viszont főként az,…..
Mersant111 2009.03.30 11:20:57
Bocsi, hogy csak most tudok reagálni a kommentekre.
Kedves flatus.....
Kedvesem nem beszari, de kíváncsi lennék arra, hogy ha te biztosan tudod, hogy minden szabályt betartottál és mégis rajtad akarják elverni a port, akkor te hogyan reagálnál?
Én is ideges voltam, nemhogy egy olyan ember, aki még csak most kezdte rendesen a vezetést és mindjárt egy ilyen incidensbe fut bele.
Szerintem senki nem mosolyogva fogadja, ha vétlenülként mégis ő az áldozat.
Szerintem te is még órák múlva is a plafonon lennél.
De örülök, hogy ennyi volt a hozzáfűznivalód.
Sajnos a posztoló vagy hozzátartózója mindig "hülye".
Szerintem kurvára nem kedvesem lelki/fizikai/érzelmi állapotán volt a fő hangsúly, hanem az intézkedés korrektségén.
Sajnálom, hogy neked csak ennyi jött le! Őszintén sajnállak.

sajnálom, hogy a pro/kontra helyett egy személyes civakodásba ment át a topic. Nem ez lett volna a célom.:(

Többieknek köszönöm, hogy elolvasták és reagáltak.
Jelek szerint, lehetséges, hogy amíg ki nem derül, hogy ők néztek el valamit, addig te parázhatsz, hogy akkor mennyit is kell majd fizetned, azért, amit nem követél el.

És mint a postban is írtam, eddig csak jó véleményem volt az igazoltató rendőrökről. amikor jogosan megbüntettek, akkor sem voltak bunkók. elmondták, hogy mi volt a gond, elismertem, mert igazuk volt. Felvették az adataimat, elbezsélgettünk közben, kitöltötték a csekket, megköszöntem és "További jó utat kívánok!" kíséretében továbbengedtek.
Lehet ezt így is csinálni. Ő is a munkáját végzi, ahogyan én is.
Én is hatóságnál dolgozom én is büntetek.(nem APEH, nem Centrum...:)).
engem sem küldenek el az anyámba, ha jogosan bírságolok.
furcsa módon, az "ügyfeleim" nem tartanak tőlem, ha újra hivatols közegben találkoznak velem.
Talán mert nem flegmázom, nem bunkózom velük és nem próbálom meg ráhúzni a vizes lepedőt.
Ja és inkább elmondom, hogy hogyan küszöbölje ki a hibát, segítek neki, ahelyett, hogy megbüntetném. Ha következő ellenőrzéskor is fennáll a hiba, akkor már büntetek. De előre jelzem nekik ezt. És láss csodát, következő ellnőrzésemkor nyoma nincs a hibának.
Akkor most melyik a jobb?
Anyám 2 tojássárgát csorgatott a vájdlingba, aztán a házi malomban őrölt lisztet és monopropilén glikol 1,2-propándiol 1,2-dihidroxipropánt szitált utána, no meg 20 deka kókuszreszeléket. Hogy az olvasók házi receptjeiben nincsen ilyesmi? Hát másmilyen házban laktunk eszerint.…..
Mersant111 2009.03.24 10:43:09
@☺ágica:
Szerinted én nem nézem meg, hogy mit veszek meg a boltokban?:D
Melóhelyen mindig tudjuk,hogy melyik terméket NE és melyik az, ami finom, és kevésbé ártalmas, mint a többi. Mindennek van előnye!:D

Azért szerintem ha valaki szeret egy adott terméket, akkor néha csak enged a csábításnak és megveszi és jóízűen elfogyasztja, még akkor is, ha tudja, hogy nagyon nem természetes.

A "Gyerek" pingvin is szépen fel van fújva, akárcsak ez a derék kókusztekercs. Nátrium-hidrogén-karbonát.

Annó:törökméz.
Szerintem sokan szerettük gyerekkorunkban. Miből is áll?
Lássuk csak.
Cukor, ezt szépen pirítják és felturbózzák egy kis nátrium-hidrogé-karbonáttal, meg egy kis kén.
Hmmmm. fincsi...
Mersant111 2009.03.24 10:28:46
Jaj mááááááár.

Az összetett anyagokat köteles feltüntetni. Ezt most nem a gyártó rakta bele.
Ő megvette a margarint, a kakaós étbevonómasszát, sárgabarackízt, aromát babámf@szát és jól összedolgozta.
Csak egy kicsit nézzétek meg, hogy mi van a hűtőtökben.
Reggel, amivel megkened a kenyeret, a tejet, amit iszol hozzá, a lekvároskenyeret, amit a gyermekednek adsz uzsira, mind-mind ilyen szarokkal van tele.
Vagy egy chips, amit meccs közben elrágcsálsz, vagy light cola, amit mindenki oly egészségesnek tart. Vagy a gyümölcsitalok. És még sorolhatnám

Annó kémia fakton meg akartuk csinálni a C-C kékszőlő termékét. Minden volt hozzá a szertárban. Brillantkék, azorubin....

És most jön, hogy a házi kaja fasza, azt együk. Ahan. de hogy megcsináld, megveszed a hozzávalókat. Nem tartassz otthon tehenet, hogy legyen friss tejed, nem köpülsz magadnak vajat, nem készítesz joghortot, tejszín. Hogy csak a legalapabb dolgokat mondjam.

Ahhoz, hogy otthon főzzél valami finomat a családnak, elmész a boltba és bevásárolsz.
akkor abban mi is a természetes?

Ha saját magad tartassz állatokat, amit te etetsz, te termeszted a zöldségeket, te készíted a bodzalevet, meggylevet, stb..., akkor talán mondhatod, hogy nem eszel "vegyszereket". De bármit, amit nem magad állítassz elő, abban mindben van változó mennyiségben.
Nem ez az egyetlen termék, ami inkább kémialaborra hasonlít, mint élelmiszerre.
Sajnos nap-mint-nap látom, hiszen ezeket a termékeket ellenőrzöm.
Meglepődnétek, hogy mi mindennel találkoztam már és még fogok is.
Borzasztó.

Uff
Számomra újdonság, hogy nem csak viagrát, cialist, rolexet és hasonlókat akarnakk rámsózni online, de már cigarettát is. Mondjuk kötve hiszem, hogy a VPOP rajonganan az ötletért, hogy internetes árusok postacsomagban küldözgessék be a zárjegy nélküli cigit az országba. Ezzel…..
Mersant111 2007.12.05 08:24:05
Már bocs.
De ahonnan olcsóbb??? Ez egy érdekes hozzáállás.
Van rengeteg fajta dohánytermék, ami még azt 2-300 Ft-ot sem éri meg, amit ráköltessz. Nem mintha a többinek bármi haszna lenne....
Én is dohányzom, de nem fogok
sz@rt venni.
A túl olcsó cigaretták többsége bika erős, csípős, kaparós és két szál után az embernek nincs kedve többet olyat szívni.
Én évek óta két meghatározó márkát szívok felváltva. Hasonló ízkarakter és mégis más.
Legjobb persze az lenne, ha leszoknánk erről a káros szenvedélyről. De ez mindenkinek a saját döntése.....
A pofátlan magyarországi cégek például abból élnek, hogy a fogyasztók nem olyan rabiátus, durva, tízlábú állatok, mint a Homár, aki az alanti sztori elején mutatott volna be egy kétkaros ámbráscetpéniszt a vodafonos ügyintézőnek, amikor az benyögte, hogy készpénzzel nem…..
Ha el akarnak olvasni egy egészen kivételes, nagyon vicces írást, amitõl egyszerre gurgulázik kifelé az emberbõl a röhögés meg a sírás, akkor kattintsanak azonnal ide és szóljanak a barátaiknak is. Már ennyi miatt is érdemes lett volna beposztolni a Bevágást, de ezúttal…..
T.G.-nek nem is kellett különösebben éles szemű detektívnek lennie, hogy leleplezze a keszthelyi Hunnia Kft.-t. A furmányos virslisek ugyan jó nagy pótmatricán tudatják a fogyasztókkal, hogy a cuccban nincsen E412, de tőle egy tanyasibaromfi-pihényire ott a kötelező címke az…..