Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shepwayne

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a végre mindenki számára elérhető lett az új menüpontunk, elárulhatjuk Nektek mi is az, ami az elmúlt pár hétben itt apránként elkészült. A Winmagazin és a NorthPole csapata közösen készített Nektek egy kis karácsonyi meglepetést. Ez a meglepetés egy exkluzív…..
Thomas Nigro a Videolan tervezője és fejlesztője, aki a VLC windows phone-os verzióján dolgozik, kitweetelte, hogy az alkalmazás készen áll arra, hogy kikerüljön a Windows Phone Áruházba. A tweetet jól megtekinthetitek itt alább. Ugyanakkor egy válaszában elárulta, hogy az…..
Világ és Pite Kultúrsokk 2014.06.07 00:37:13
Persze hallja az ember mindenhonnan, hogy mekkora ez az Amerika, mennyivel többen vannak, de ezt meg kell tapasztalni. Mert tényleg sokkal nagyobb és tényleg sokkal többen vannak.   Az autók hihetetlenek, ahogy nálunk minden második egy Suzuki Swift, itt minden második valamilyen 3.0…..
Sziasztok, Ha valakinek olvasót hozott volna a karácsony, és beletrafál ebbe a blogba, annak itt van egy kis ajándék, nevezzük mondjuk mintakollekciónak, a Multimédiapláza jóvoltából. Hovanyecz László: Garas Dezső- Nincs titok Jack London: A vadon szava (pdf)…..
shepwayne 2012.12.24 23:23:04