Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fapupa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élesszemű Urbanista szúrta ki, hogy már már egy doboz kólával is tilos belépni az Eiffel térre. A teret állítólag csak a nyárra bérlő Eiffel Teraszról Facebookon, illetve kommentben is írták, hogy a VB-elődöntők alatt fejenként kötelező 3000 forintos fogyasztást vezettek…..
Fapupa 2010.08.02 15:44:34
Nem tisztem a blogolás, de emellett nem tudtam szó nélkül elmenni...
Mi is hasonlókat tapasztaltunk az Eiffel téri vendéglátással kapcsolatban.

Jellemzően itt néztük a meccseket egy nagyobb társasággal egészen a német-spanyol találkozóig, amikoris a következő történt:
Első körben közölték, hogy nincs szabad asztaluk, de ha várunk egy kicsit akkor az esetlegesen nem megérkező vendékek helyét elfoglalhatjuk.
Nagyon segítőkészek voltak, csak azt felejtették el mondani, hogy ez nekünk fejenként 3.000,- Forintunkba fog kerülni....
Nagy bőszen leadtuk a rendelésünket a pincérnőnek a meccs kezdete előtt, hétköznap lévén nem akartunk nagy mulatozásba csapni, jellemzően üdítőt, sört vagy fröccsöt kértünk...
Eltelt 10 perc 15, 20, amikor már nem bírtuk tovább és bementünk a belső pulthoz rendelni. Mondanom sem kell addig is fogyasztottunk amíg az asztalra vártunk...
Lefutott az első félidő, a szünetben kértünk a pultnál még egy kört mire a 2. félidő kezdetekor befutott az asztalunkhoz a pincérnő letette az italokat és a 30.000.- Forintos számlát..
Mondanom sem kell, hogy meglepődtünk...
Udvariasan jeleztük a högynek, hogy nincs szándékunkban kifizetni ezt az összeget a fentebb felsorolt okok végett.
Erre jött fintorogva a válasz: "Dehát itt ez a szabály!" :)

Ment az oda vissza, mire elrohant a kislány és az üzletvezetővel tért vissza.
Neki is elmondtuk, hogy mi a problémánk:
- egyrészt legyenek kedvesek felhívni a figylemet a kötelező fogyasztásra
- másrészt pedig adják meg a lehetőséget, hogy ezt az összeget lefogyaszthassuk!!!!

Az üzletvezető elnézést kért és végül csak a tényleges fogyasztásunkat kellett kifizetnünk, ami 5 ezer pár száz forint volt.
Ja és a meccset is végignézhettünk, bár mire ez lezajlott már majdnem vége is volt! :)
Mindent összefoglalva az üv. korrektül intézte a kérdést, már én éreztem magam kellemetlenűl, de most hogy látom mások is hasonló tapasztalatokkal távoztak egy kicsit megnyugodott a lelkem!!! :)

Kedves alexed-nek pedig szeretném üzenni, hogy nem kioktatni kell a vendékeket, akik hangot adnak nemtetszésüknek, hanem sűrűn elnézést kérni és tanulni belőle!!!
Magyorország vendéglátóhelyein még mindig be kell mutatkozni: HALLLÓÓÓÓÓ, ÉN VAGYOK A VENDÉG!!!