Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enfr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár mindig biztos távolságból figyelte a pontgyűjtő akciókat, mert mint ahogy az "szőke nő" beszámolójából is kiderül, csak nyűg van vele. American Airlines pontokat akart beváltani a Malévnél, amit az amcsik el is intéztek (látszólag), a Malév irodájában meg…..
enfr 2007.07.30 15:02:59
Gondoltam, hogy én mint a dolog egyik főszereplője hozzászólok a dolgokhoz.
Kedves SN!
A segítőkészségemről csak annyit, hogy ha nem akartam volna segíteni, nem futkároztam volna két emberhez segítségért.
Az, hogy nem jutottunk el odáig, hogy elirányítsalak a megfelelő helyre, azért volt, mert Te közölted, hogy nem érdekel a Malév, majd igazi "magyar lány Amerikában él"módra távoztál.Le is írtad, hogy nem vártad meg a választ.
Ahhoz csak gratulálni tudok, hogy nem a panaszkönyvbe írtál vagy nem hívattad a főnökömet, talán hivatalosan is elitézhetted volna. De hát ha Neked tetszik ez az igen színvonalas oldal, ám legyen. Bár megjegyzem még a kezdőbetűimet sem volt jogod felírni a lapra, de hát ha Te ettől boldog vagy? Az, hogy a sok primkó a családom és egyéb állatfajtám halálát kívánta, szerintem egy kicsit durva,és nem is érdemlem meg. Amúgy mind majd kicsattanak az egészségtől, és a családom átlagéletkora 90 év.Én szerencsére nem vagyok akkora bunkó, hogy hasonlókat kívánjak bárkinek! Remélem, azóta már beszéltél a tökéletes tudással és igen magas segítőkészséggel rendelkező AA-s kollágákkal és megérdeklődted, hogy ugyan minek küldtek Téged hozzánk ezzel az üggyel.

A Többi hozzászólónak, akik nem halottak semmit, de mégis reagáltak üzenem, hogy egyik általuk megjelölt betegséggel sem rendelkezem, és hála istennek a WC-m is tiszta, főleg, ha vendégeket hívok.

Szerintem nem sikítoztam az irodában! Nem nagyon szoktam, ez mégis csak egy iroda!
Nagyon sajnálom, hogy ha esetleg a lelkivilágodba gázoltam ,nem volt szándékos. Ha még 30 másodpercig kíbírod, talán megmondhattam volna, hogy miért nem tudok segíteni, és hová is kell menned.
Szerencsére tisztában vagyok magammal, és azt hiszem, hogy elég jól végzem a munkámat, persze vol már olyan, hogy hibáztam. Ha Te nem is, a főnökeim és jó néhány utas tisztában van ezzel, és rengeteg köszönetet kapok Tőlük. Ha esetleg itt jársz és csokit szeretnél enni,feltétlenül keress fel, mert az utasoktól gyakran kapok 1-2 dobozzal!