Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács István Géza

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az őszinte randi 2012.06.11 13:10:00
-Imádok kirándulni, táncolni, jókat főzni, elmerengeni a világ dolgain, bámulni a felkelő napot - én, ha megkérdezem valakitől, hogy hogy van, azt nem formalitásból teszem, hanem tényleg érdekel. (...) A személyes találkozás többet mond ezer szónál.Na itt álljunk meg,…..
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Az időjárás szeszélyei folytán a nyár utolsó hete egyben a legmelegebb hétnek bizonyul, de kedvenceinket a rekkenő hőség sem tántoríthatja el szakmájuk magas szintű művelésétől. Miután kupacsapataink már kipihenték a fáradalmaikat, a válogatottban pedig elvétve jut szóhoz…..
-Ezt nem hiszem el, édesapám. Hallottad Ferikém, mit találtak ki ezek már megint? Ezt figyeld, itt van e. Megszűnik az angoloktatás egész Magyarországon. Slussz, kész. Emlékszem, hogy a kisebbik lányomék olyan 88 körül még tüntettek is az iskolában, hogy ne oroszul kelljen…..
 Már nem azok az idők járnak a fejünk felett, gondolta K. Dezső. Persze ekkor nem valami romantikus dologra gondolt, valami fura képzett társításra, nem. K. Dezső az apja kezében látott Szalon sörökre gondolt, Horn Gyula válltámaszos koronájára, a még kívánatos Mariah…..
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..
Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket…..
A héten már a második fordulót rendezik szeretett ligánkban, és ilyenkor azért már nálunk is minden csapat számára elkezdődik a szezon. Rossz hír az edzőknek, hogy az előrejelzések szerint a nagy melegre nem lehet majd hivatkozni. A várható zápor zivatar a szurkolók szabadidős…..
Oran… Észak-Afrika festői városa, a kavargó forgatag, a lármás sikátorok városa. Mindez azonban most messziről hallatszott, az erőd fehér fala elnyelte a zsivajt, és súlyos csöndként feszült a tikkasztó forróság az udvar felett. A kantinban a szokott népség múlatta az…..
 Hát nem így mentek a dolgok, mint manapság, hallod.Anyámék nekünk nem toltak a seggünk alá új lakást meg kocsit meg semmit se. Az Ildivel a Tabánban ismerkedtünk meg 72-ben, 16 évesek voltunk, hallod. Nem volt ám internet meg Facebook meg SMS-ezgetés, ott bizony oda kellett…..
Kovács István Géza 2011.06.13 23:21:04
@diarrhoea: :D

A posztbeli mindenkori korosztály 40%-a szó szerint ugyanezeket mondja, és további 40% esetében pedig a zenei és a focis részen kívül megint csak szó szerinti idézetről beszélhetünk.

Részemről ezzel be is lehet fejezni a blogot, számomra ez a modorosság alfája, és omegája, innen egész egyszerűen már nincs tovább. Köszönöm ezt az élményt.
Modorosblog Tudtad, hogy..? 2011.05.28 13:31:00
-Tudtad, hogy ha a testedben találó összes eret és hajszáleret egymás után fektetnénk, akkor egy 40 ezer km hosszú szálat kapnánk, amivel a Földet is kis híján körbe lehetne tekerni? -Tudtad, hogy évente átlagosan 34 pókot és különféle rovart eszünk meg alvás közben? Brrr...…..
Kovács István Géza 2011.05.29 13:13:04
@moikboy: Ez a relatív prímes tényleg érdekes. Tudnál írni vagy linkelni egy bizonyítást?
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Kovács István Géza 2010.08.02 12:19:12
@El Topo (Sgt. Elias):
Köszönöm, most már mindent értek.