Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andben

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanában megjelent Mafia 2-vel kapcsolatban lehetne sok jót, és még annál is több rosszat is mondani, de mivel ez a rovat csak érintőlegesen szól a játékokról, inkább hagyjuk is, mekkora létjogosultsága van egy hatalmas városba megálmodott autós-maffiás játéknak…..
Fotó: tortenelemportal.hu   Erdélyben élni jó. Még akkor is, ha az erdélyinek lenni tartalmát többnyire az itt születtem dudorászós vállrándításával kenjük el. Erdélyben élni tényleg jó, dacára annak, hogy traszszilván atyáink örökéből aligépp mentettünk át…..
Sziasztok!Elég szörnyűek a tapasztalataim a Miskolci kárházzal kapcsolatban. Amelyik rokonom bement, egy sem jött ki élve. A Belgyógyászat egyenesen embertelen. Bement a 49 éves unokatestvérem a gyomrával a szokásos kontrollra, úgy volt, hogy hazajön, elkapta a tüdőgyulladást,…..
andben 2010.09.11 16:16:23
@drpeti:
Voltam kb. 10 éves!

Akár van info akár nem egy ember nyomorultul meghalt!

Én sem úgy végzem a programozói munkámat, amikor a felhasználó bugot vesz észre , akkor a java API utolsó sorát is adja meg kimenő/bemenő paraméterekkel eggyütt, mert nyílván nem ért hozzá, nem ez a munkája...!
andben 2010.09.11 16:54:54
@adamantium: Lehetséges h ez történt, h vmi mást hittek h az okozza a sárgaságot!
Nem igazán tudom 20 éve volt!

Azt tudom h hál istennek bp-n lakom (ebből a szempontból)! Utoljára 10 éve voltam görcsökkel Orosházán kezelve, ahol 1 hét volt, amíg megkaptam h cysta van a vesémben, amiből vesekő lett 1-2 évre rá...!
És nagyon meg voltak sértődve, amikor könyörögtem h menjek haza, mert kezdődik az egyetem...!
(Értsd, amit a János kórházban fél óra alatt megultrahangoztak h vesekövem volt az Orosházán bő 1 hét volt és nem is volt pontos a diagnózis(cysta)...!)

Majd a szüleim akarom felköltöztetni Bp-re öreg korukra, mert, ami ott folyik az borzalmas...!
andben 2010.09.11 17:02:41
@mogyiscsalamádé: Köszönöm.
Arra felé ahol mi lakunk régebben még meg is sértődtek ha vki ragaszkodott h Szegedre uatlják be...!
 A fénykép illusztrációAz Amnesty International felszólította a bosnyák hatóságokat, hogy intézkedjenek a polgárháború alatt megerőszakolt nők ügyeinek hatékonyabb kivizsgálása érdekében.A szexuális erőszak áldozatai elégedetlenek a lassú és körülményes eljárások…..
andben 2010.09.08 17:03:57
@laspalmas:

Lehet h régi dolog, de sztem az ókori római légiók nem voltak ilyen primitív állatok, mmint az orosz hadsereg...!
andben 2010.09.08 17:12:54
@mik-sa:
Ugyan mit?
Nekem meg olyat mesélt a nagyapám h az egyik orosz szakasz a szomszéd öregasszonyt erőszakolta, a másik szakasz meg a kecskét, mert nem fértek oda!
andben 2010.09.08 17:14:42
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

A lényeg az lett volna h egy ókori hadsereg is bizonyos fegyelmezettséget kíván!
Nem hinném h a 2. vh-ban a német/angolszász hadsereg parancsnokok hagyják h a katonáik ilyesmivel foglalkozzanak!
Régen, amikor még 19 éves voltam, jóval kevesebbet ismertem a világból és az SZDSZ-re szavaztam, akkor azt hittem, hogy az ARC kiállítás valami progresszív dolog, tartalmas üzenetekkel, vicces-ironikus formában. Jó néhány év kellett hozzá, hogy elkezdjem annak látni, ami:…..
Bár flashjátékot csak kivételes esetben posztolunk, a Geek Mindnak itt a helye. Egy perc alatt kell kitalálnunk minél több játékot a felvillanó játékrészletek alapján - illetve egy percnél azért több jut erre, mert minden jó találatunk után további értékes másodperceket…..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
Nívó Tízmillió alatt a magyar 2010.08.26 06:14:00
A napokban több helyen hallható volt a médiában, hogy Magyarország népessége továbbra is csökken, heteken belül a lélektani tízmillió fő alá esik.Sokan nemzeti tragédiának, fenntarthatatlan állapotnak tekintik a népességszám csökkenését. De miért is olyan rossz ez nekünk?…..
Egészen szürreális történet következik. Adott a Lineage 2 című koreai mmorpg - akik próbálták, azt mondják róla, a gank és a grind Mekkája, vagyis a magas szintű karakterek előszeretettel öldösik benne halomra a kicsiket, akiket semmilyen játékmechanika nem véd ettől; illetve…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
andben 2010.08.26 17:16:50
@hegyilany: Nem úgy értem! Hanem a több generációs budai ismerőseim nem jönnek ilyen dologgal.
A munkás és vidéki felmenős, 1. generációs 8keres ismerőseim viszont jöttek néha ezzel a marhasággal!
IDDQD Szerdai retro: Civilization 2010.08.25 09:00:00
Sid Meierről már volt szó a retrorovatban a Pirates! okán – és valószínűleg emlegetjük még majd néhányszor a mestert –, de mesterművéről, a Civilizationről nem esett még szó (pedig jó régen megszavaztátok). Persze kicsit önkényes mesterműnek kikiáltani egyetlen…..
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..