Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fejedlm

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év végén nagy figyelmet kapott egy, a Fidesz Lendvay utcai székházában látható nagyméretű térkép, és még hetekkel később is meglehetős érdeklődésre tartott számot a sajtó részéről. A térkép egy, az Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára 2019. december 16-án feltett, a Fidesz…..
Az önkormányzati választás során nagy port vert fel a győri választás eredménye, mellyel kapcsolatban igencsak szélsőséges vélemények, bizonyos tekintetben pedig nagyfokú értetlenség, na és persze rengeteg téves információ, félreértelmezés látott napvilágot. A Borkai Zsolt körüli botrány és annak…..
fejedlm 2020.01.22 12:47:40
Ezért kár volt, aktuálpolitika egy földtudományi blogon? Erre vannak más oldalak bőven. :-(

@Tranquillius: Társadalomföldrajz -> politikai földrajz -> választási földrajz -> aktuálpolitika
Ha az utolsó kimaradt volna és egy kiegyezés korabeli választásról olvashattunk volna (pl. 1869) igazat adnék neked. De belejött az aktuálpolitika sajnos.
fejedlm 2020.01.22 13:33:58
@lezlidzsi84: Nem veszem személyeskedésnek, mert az átkosban én még gyerek voltam, nem hoztam onnan semmit, legfeljebb azt, hogy én még olvasok, mert nem volt más időtöltés esténként, néhány fiatalabb kollégámmal ellentétben. Elfogadom az álláspontodat és természetesen miért ne írhatnál bármiről, miért ne elemezhetnél bármit? Nem mondtam, hogy ne foglalkozzon aktuálpolitikával a szakember, csak annyit jeleztem, hogy ez nekem nem jött be, eddig nagyjából elolvastam mindent, de ez nem érdekelt sajnos.
fejedlm 2020.01.22 13:59:19
@Tranquillius: Ha van rá igény, hajrá, legyen ezután is!
A szerzőségről az jut eszembe, hogy egy olyan hosszúságú cikk megírása, mint amiket nálatok lehet olvasni irdatlan mennyiségű munkaóra lehet. Wordbe bemásolva 49 oldal és közel 50000 karakter szóközökkel, anélkül 42000. (Sok a térkép, de akkor is) Kutatómunkával, utánjárással több nap, de simán lehet alábecsülöm a ráfordított időt. Ez azért nem semmi elkötelezettség, szóval témától függetlenül respect érte! Ilyen bőven megírt cikkeket kevés helyen lehet olvasni!
Mindenki, akinek született már gyereke Magyarországon, pontosan tudja, hogyan kényszerítik bele a szülész-nőgyógyászok az anyákat abba, hogy az ingyenes kórházi konzultációk mellett vagy inkább helyett az ő magánrendelésükre járjanak, alkalmanként 10 rugó körüli áron.…..