Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paul Ignotus

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy országos egészségügyi intézetben jártam Évente egy alkalommal, kontroll vizsgálatra járok.   Már a beléptetés sem igazán tetszik. A biztonsági őr/portás, hangosan kérdezi a többi betegtárs és várakozó füle hallatára: - kihez megyek és mi célból?     Ha…..
Paul Ignotus 2012.05.24 18:10:41
@karcsibácsi:

És most azt hiszed, hogy olyan nagyon okos voltál, ugye?

Mintegy 10 éve történt a baj, akkor még volt kardiológia.
Tóth Leventének hívták az osztályos orvost.
Ja igen, és a Városmajor u-i Érsebészeten pakoltak tele sztentekkel.

Fogadj magándetektívet, és ellenőriztesd le, csak azért, hogy rámsüthesd a hazugság bélyegét!

Egyébként meg szégyelld magad!
Paul Ignotus 2012.05.24 18:12:16
@Turchi:

Te bizonyára okosabbnak tartod magad az orvosomnál.

Nekem nem ez a véleményem rólad.

Ennyi.
Tisztelt Praxis blog. A következő eset is megérdemel egy misét ! Lassan 10 éve vagyok szív beteg egy infarktus két szívkatéterezés. Az utóbbi két évben egyre gyengébb vagyok nehezen bírom az emeletet a gyaloglást a fizikai munkát.  Mivel fél évente kontrollra járok…..
Paul Ignotus 2012.05.21 14:33:25
@El Visco Stello:

Te győztél! Nekem csak három.... :)

De az eleven szén a fejre jó terápiának tűnik.... :)))
Fékszárny In Memoriam Malév 1. 2012.02.04 16:34:00
Ti írtátok a Malévről: 1. Ami ma (vagy inkább már tegnap) történt a Malévval az egy rémséges folyamat vége. Növendékként láttam, ahogyan a pénztelenség fojtogatja kis repülőklubunkat, és ahogyan fogynak a sporttársak, mert már nem tudják megengedni maguknak a repülést.…..
Paul Ignotus 2012.02.05 09:30:23
@derengő:

Egyetértek veled.

Azt meg csak remélem, hogy "...még szomorúbb, ha nem lesznek orvosok a kórházainkban, vagy tanárok az iskoláinkban, ..." soraidban van logika, mert én nem gondolom, hogy a MALÉV csődjével megspórolt pénz nem újra a zsebekbe, hanem hasznos dolgokra lesz használva.

Az elmúlt bő két évtizedben tapasztaltak alapján mondom.

Amit nem értek, hogy a fanatikus fityeszezők, zorbánozók, mit akarnak pont ezen a blogon bizonyítani?
Ide normális, épelméjű emberek járnak, biztos eltévesztették a helyet.... :)
Biztos mindenki fel tudna sorolni idegesítő lámpákat, amik rövid ideig adnak zöldet és sosem sikerül azonnal átjutni rajtuk. Vannak köztük olyanok, amiknél egész egyszerűen nem látni a program értelmét, feleslegesen ad hosszan pirosat, miközben semmilyen keresztező forgalom…..
Paul Ignotus 2012.02.05 08:34:20
@newtehen:

László Kerékagy János ezeket is tudja!

Keress rá a nyilatkozataira, és megvilágosulsz!

:)
Az még érthető, hogy ha valaki nem teszi ki a mozgáskorlátozottaknak szóló engedélyt, akkor megbüntethetik, hiszen annak hiányában tényleg nem tudhatják, hogy jogosan áll-e az érintett autó a fenntartott parkolóhelyen. De ha még a hatóság jelenlétében megérkezik a jármű…..
Paul Ignotus 2012.02.02 14:05:49
@hawkeye: Most ez úgy értendő, h a fekete béemvések autóstul mennek ágyba?

Ráadásul a máséba?

:)
Rájöttem! Zsidók 2011.10.07 13:37:00
Sok pénzed van? Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel, vagy egyszerűen csak sok barátod van a facebookon? Akkor te minden bizonnyal zsidó vagy. A zsidó emberek nem hiába sikeresek az életben, bár kétségtelenül nem mindenkinek tetszik ez manapság. Azért irigyük az egész világ,…..
Paul Ignotus 2011.10.07 16:31:13
@hawkeye:

Evidens, hogy a kettes.

Ennyire még a zsidók se tudnak gyökerek és trágárkodók lenni.....
Úgy látszik, a bankadó szele Budapest Bank után az AXA-hoz is elért, a keletkezett hiányt pedig szerencsétlen törlesztőktől próbálják beszedni. Lajos három éve fizetgeti a törlesztését, megbízhatóságát pedig egy kis megnövekedett kamattal jutalmazza kedvenc bankja. Bár a…..
Paul Ignotus 2011.03.01 10:03:12
Ez a mi történetünk, az enyém és a kisfiamé, mások biztosan szerencsésebbek voltak és nem jártak úgy, mint mi. Ez a történet a szülés után kórházban eltöltött napjainkról szól, ami nagyon hosszúnak és elviselhetetlennek tűnt.     2010.12.29-én megszületett a…..
Paul Ignotus 2011.03.01 09:35:47
@Mária: Szerintem meg te üldözöd el innen a hozzászólókat, az arrogáns, nagyképű, fennsőbbséges dumáddal.

Tanulhatnál meglett korodra már némi szerénységet, alázatot, és toleranciát embertársaid iránt.

Ha képes vagy rá...

És ne itt kompenzálj, lécci...!

-

A posztolónak részvétem. Nálunk 2 hetes a kisunoka, némi szülés utáni komplikációkkal az anyukánál.

Ha igaz, holnap hazamehetnek az Istvánból. Az orvosokkal semmi gond, teszik a dolgukat, néha még a "kötelezőn" felül is, pedig nem tömtük ki őket pénzzel.
Az ápolószemélyzet? Hát arról jobb nem beszélni, igencsak látszik, hogy mennyire vannak, ill. nincsenek megfizetve.
Mentségükre szolgáljon, hogy a szükségesnek látszó létszámnak mintegy negyede próbál naponta csodát tenni.

Posztolónak: az újbóli szülési szándékod ne függjön a kórházi személyzet viselkedésétől! Azt kizárólag neked és a párodnak kell tudni...
Paul Ignotus 2011.03.01 09:39:35
@cenzorilla: Nem a komment nem tetszik, hiszen akár még igaza is lehet.

De ez a kioktató, másokat mélyen lenéző, kékharisnya stílus normális ember számára elviselhetetlen.

De elnézést kérek, ha a szóban forgó "hölgyön" kívül bárki érzékenységét megsértettem volna!

Nem volt szándékomban, ezennel megkövetem őt!
Üdv mindenkinek!   Még december 30-án történt mindaz, amit leírok nektek, remélem azért kiteszitek, szerintem érdemes. Szóval december 30-án, szilveszter előtt egy nappal a városban hazafelé tartottunk a párommal. Körülbelül fél 12 lehetett, az első éjszakai busz felé…..
Paul Ignotus 2011.01.09 10:55:02
@El Visco Stello: Rád jellemző kérdések, hiszen épp te vagy a legnagyobb szószaporító ezen a blogon.

@szefós:
Ezt te írtad:
"A munkaköri kötelességet ellátni nem kötelező, de a te személyiségi jogaid szentek..."

Ezt párral előtte meg én:
"És hogy tiszta legyen: a posztolónak igaza van. Minden sérültet el kell látni, függetlenül hovatartozásától.

Gratulálok neked!

@Dr.laikus PhD:

Igen, valóban más ember. Én pl. sose voltam a Securitate ügynöke, besúgója... :(

Amit írtam, általában értettem.

De ezzel be is fejeztem, úgy látszik nem tudom megértetni magam, nyilván kommunikációs problémáim vannak. Nem baj, majd keresek egy neurológust... :)

Szép vasárnapot mindenkinek!
Attila nem érti, hogyan változhat sávosan a parkolás a repülőtéren. 2x félóra másfélszer annyiba kerül, mint egy óra egyben:Ma volt szerencsém autóval a  repülőtérre menni. De sajnos le kellett parkolnom, mivel egy ismerősömet bekísértem a pénztárakhoz. Azt gondoltam 30…..
Paul Ignotus 2010.12.17 14:32:24
Tisztelt olvasók, kommentelők, szerdáig a Zugügyvéd Kievben kutatja a sajtószabadság ukrán állapotát. Addig is a következő, témába vágó  videót ajánlja figyelmébe mindenkinek, ahol a sok szakértő között feltűnik az ásítozó Zugügyvéd is a pulpitoson...
Paul Ignotus 2010.12.14 14:27:07
A János kórházról olvashattunk már rosszat és jót is itt a blogon. Ezúttal sajnos ismét egy szomorú esetről szól az aktuális poszt. Levélírónk édesanyja majdnem két hétig nem kapott infúziót, melynek következtében veseelégtelenség lépett fel nála és ez végzetesnek…..
Paul Ignotus 2010.11.27 13:02:38
@El Visco Stello: Származásod felől eddig sem volt kétségünk, különös tekintettel szódiarés kommentjeid részvétlen, mármár cinikus hangvételére.

@giulio_vecchio: Az eü jelenlegi állapotát illetően igazad van, csak az okokban nem értek veled egyet.
Jómagam két eredőjét látom a mai helyzetnek. Az egyik a gátlástalan lopás és sikkasztás, lásd pl. a kórházbezárási ingatlanpanamák.
A másik ugyanannak az eü vezetésnek a hozzá nem értése.

Gondold végig, mintegy 20 éve az összes eü miniszter - Surjántól a Lila Ridikülig - csak pusztította a gyógyítási struktúrát.

A PR ugyan reform, meg fejlődés volt, dehát ennek az ellenkezője volt igaz...
Sok poszt született már autós vs. kerékpáros témában, voltak köztük pozitívak, de többségében épp az ellenkezője. András nem először kel ki magából a kétkerekűek miatt, akik a KRESZ-re fittyet hányva közlekednek, veszélyeztetve a többi közlekedőt. De hogy ne legyen…..
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
Számos ügyfél nem érti, mi alapján számítják ki az ügyvédek a munkadíjukat, mitől annyira differenciált, és a bíróságok miért sokszor miért más összeget ítélnek meg, mint a valóban kifizetett honorárium. Azért az ügyvédi működés  persze nemcsak  papír…..
A tahó, mindenki más semmibe vevő viselkedés egyik jellemző formája a járdán közlekedés. Mármint autóval. Iridium nem az első, de még csak nem is a második, aki ilyenről számolt be nektek a blogon keresztül. A rövidke történet még augusztusban játszódott, amikor szokásos…..
Paul Ignotus 2010.09.16 08:28:41
@''autónepper.'':

Biztosan olvassa az ide írt kommentjeidet. Ettől kezdve bármit gondolhat rólad...
Tamás öltönyös majmokkal találkozott legújabb autópályánkon, akik nem villogtak kéken, nem szirénáztak (legalábbis Tamás erről nem tesz említést), csak nagyon menni akartak az A8-assal. Ő pedig pofátlanul képes volt pont akkor furgont előzni, nem számítva arra, hogy ezerrel…..
Paul Ignotus 2010.09.11 13:18:32
@''autónepper.'':

Téged elmegyógyintézetbe kellene csukni... :(
A címben szereplő kérdés merült fel Nikolaj fejében, amikor egy agresszív mercis mindenáron összetűzésbe akart vele keveredni. A levél írója viszont azt tette, ami szerintem is a leghelyesebb ilyen esetben: nem vette fel a kesztyűt, nem akart revansot venni, inkább a biztonságra…..
no emisszió Hova ez a rohanás? 2010.08.06 08:32:14
Kevés bájosabb, kedvesebb, elegánsabb és használhatatlanabb járművet ismerek a Solexnél. Ő egy legendás velomoped, amelynek most elkészült a tradíciókat tökéletesen őrző, de immáron a korszerű technika minden vívmányával ellátott elektromos, pedálos változata. Elsőként -…..
A hozzászólások törlésére joga van a szolgáltató által megbízott moderátoroknak, ha jogsértőnek ítélik, akár előzetes tájékoztatás nélkül is, hiszen csak így tudja elkerülni a felhasználói tartalomért való felelősséget.  Persze elegánsabb, ha a felhasználási…..
Paul Ignotus 2010.08.02 10:17:11
@Nagy Bence:

Ne erőltesd, nagyuram!

Most már csak mindig rosszabb lesz.... :)

Idéznélek, ahogy a kitiltást indokolod:

Egyik helyen: "...ne offoljon szét tartalmakat kétes politikai véleményekkel."

Másutt: "Kár volt ebből zsidóügyet csinálni, ugyanis szó sincs erről. @szpal tagságát azért függesztettük fel két hétre, mert egy lány bejelentette, hogy a belső üzenetküldő rendszerben zaklatja őt."

Kedves Bence!
Arra azért ügyelj, hogy egyformán hazudj!!!

A nickemet pedig cca. 15 évre visszamenőleg megtalálhatod a neten, nincs késztetésem másoktól lopni... :)
Paul Ignotus 2010.08.02 13:59:47
@Nagy Bence:

Eddig csak olvastam a Zugügyvédet, de mivel most egy, az enyémhez hasonló tevékenységet folytató cég vezető embere nyilatkozott meg számomra igen visszatetsző módon, úgy gondoltam, hogy....

Nálunk másképpen működnek ezek a dolgok, kitiltás csakis bárdolatlanul megnyilatkozó egészen kiskorúak, ill. a rájuk leselkedő pedofil pókok esetében jöhet szóba.

Ennyit erről...