Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teddypicker0

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a…..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
Úgy tűnik, férfinézőkkel próbál erősíteni a Story Tv. A bulvárcsatorna szerezte meg ugyanis három évre az ősztől induló Európa Liga, leánykori nevén UEFA Kupa legfontosabb 15 meccsének, köztük a döntőnek a közvetítési jogait. (Az átalakuló európai kuparendszerről a…..
teddypicker0 2009.06.12 16:29:02
f@sz kivan, hogy ilyen idióta csatornák kapják meg a közvetítési jogokat, amiket nem lehet mindenhol fogni, illetve milyen már, hogy egy pletyka adó focit ad??? kár, hogy mindig a pénz a fontos, nem a hozzáértés...
majd lajcsi és társai lesznek a kommentátorok...
Ezen a héten Stephen Colbert műsora Irakból, az ott állomásozó amerikai csapatk főhadiszállásáról jelentkezett, és ugyan eddig nem kerítetünk sor egy videó beszúrására sem, ami a témával foglalkozna, de most pótoljuk az elmaradást. Már a nyitóképsor is vicces, amin Colbert…..
Sztan nem kispályázik, és egészen bizarr képzettársításokat indít el az emberben az éjjeliedény felett gomolygó kék Aladdin-mellékszereplővel. Hát még miután megtudjuk, hogy az egész Michael Jacksonról szól.A megfejtés természetesen Billie Jean, de hát ez a post címéből…..
E heti pechvogelünk Péter, aki bedőlt a reklámnak, így valami leírhatatlanul gusztustalan habot nyomott a torkába. Az eredmény: azért nem horkolt, mert hányt helyette. A Homárnak kifejezetten tetszik a szer hatásmechanizmusa, miszerint a horkoló embert gusztustalanná teszi önmaga…..
teddypicker0 2009.01.13 12:53:52
Csodás, remek, ízléses kép fogadott bennünket mikor bementünk vásárolni a budaörsi tesco-ba. Minden pénztár biztonsági kapujára egy Trident reklám volt/van húzva, melyen egy úszómesteres fecskében vigyorgó, rozoga fiatalember egy mosóporos doboznak álcázott rágóval küzd egy…..