Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Évimama

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sok ember szerencsétlenségtől retteg, mások pedig megrohamozzák a lottózókat, bízva a "péntek 13"szerencsét hozó jóslatában. A hiedelem e nap balszerencsét hozó jelentéséről a keresztény valláshoz kötődik. (Jézus keresztre feszítése, Ádám és Éva…..
Évimama 2009.02.14 19:39:34
@Álmoselefánt: Köszönöm neked is, szép napokat!:-)
Évimama 2009.02.14 19:40:51
@Tudtad?: Remélem nyersz a lottón, ez lenne a legkevesebb, a peches napért kárpótlásul. Én szorítok és megköpködtem a lópatkómat:-))
Évimama 2009.02.14 19:41:37
@nanena: Köszönöm szépen, vidám napokat kívánok neked!:-)
Tisztelt Rafael Úr!Ön azt kéri, hogy csak a "gyilkos bűnhődjön". Én pedig azt kérem Öntől, hogy ismerkedjen meg a Btk. ide vonatkozó passzusaival. A bűnsegédlet, a bűnpártolás is bűncselekmény, ezért nem is igazán értem, hogy hogyan kérheti azt a Magyar Államtól,…..
Naponta számtalan információval bombáznak bennünket. Válság, kormány, pártok, bűnözés, tiltakozások. Amire a mi reakciónk a megdöbbenés, harag, düh, elkeseredés. De amikor elalvás előtt lehunyjuk szemünket, ezek az érzések, gondolatok eltűnnek. Egy másik világba, másik…..
 Gyökössy Bandi bácsi mondta:   "Aki megtanult saját magán nevetni, az egész életében tud min szórakozni."A végállomáson üres volt a villamos, hát leültem.  Egyébként nem vagyok egy törtetően ülésfoglaló nyanya, de ebben az esetben tudtam, hogy az…..
Évimama 2009.02.09 15:38:56
@rusty: 62 éves vagyok és a koromhoz képest jól nézek ki:-)) Ezt mondják az unokáim:-) Mit nem értesz?
Tudtad? Arany szívek zálogháza 2009.02.04 07:59:00
Évekig nem hallottam zálogházakról, bár tudtam létezésükről, de létjogosultságukról nem harsogott a média. Talán, évekkel ezelőtt volt nagy szenzáció, amikor egy ismert rockénekes zálogfiókját kirabolták. Siralmából megtudtuk, hogy nagyon nagy kára keletkezett. Akkor nem…..
Évimama 2009.02.06 15:51:43
@daniferi: Én hasonló cipőben jártam annak idején. Humán tagozaton érettségiztem, felvettek főiskolára, de a szüleim válása miatt dolgoznom kellett. Mindig le voltam maradva a munkatársaimtól anyagilag, mert "csak" érettségim volt. Elgondolkodtam és elkezdtem tanulni. 8 éven keresztül, munka mellett (később gyerek mellett) lehagytam a többieket. Ez a lehetőség mindenkinek adott. Nem gondolkodtál még? Levelezőn, estin - munkamellett.
Üdv.
Évikati
Évimama 2009.02.06 15:54:36
@chicken, a 'Kérem, Szilyt ne!' lobbi alapítója: Igen elgondolkodtató amit írtál. Szív nélkül senki lesz az ember! Átvitt értelemben pedig arra gondoltam, hogy aki becsületes volt világ életében és most egzisztenciális gondjai vannak, mit tud tenni, hogy éhen ne haljon. Nincs semmi "kincse" csak az arany szíve:-)
A helyzet az, hogy hétfőn indulok vissza Írországba. :-( Ezért úgy gondoltam, hogy a sorozat ideiglenes utolsó részében nem a szomorú dolgokat írom meg (nem "sírok"), hanem azokat a dolgokat, melyek jól működnek hazánkban. Megpróbálok párat összegyűjteni.Itt van…..
Évimama 2009.02.01 16:21:29
Jó neked, mert utazol!:-)) Mi is jártunk Írországban. Ha rákattintasz a www. travelandspa.hu oldalra, ott elolvashatod az élményeimet. Jó utazást, szép napokat kívánok! Évikati
Vajon mikor unja végre meg a média és annak fogyasztója, hogy rögtön a felháborodást vegye elő nem túl választékos reakciókészletéből akkor, amikor előkerül valamelyik kisegyház neve?Pedig először még a neve sem került elő, máris nagy volt a felháborodás: Fekete Dávidot…..
Birtokomba került Zuschlag János rövid vallomása, mely után a kecskeméti ügyészség őrizetbe vétele mellett döntött.Tisztelt ügyészség, hát tehettem én róla, hogy a titkárnőm olyan tájékozatlan? Új volt még kérem, a szolgálati autóhoz adták a sofőrrel együtt. Hát…..
Spenót receptek Spenótos lasagne 2007.08.03 23:06:00
Hozzávalók: 4 lap lasagne tészta50 dkg spenót50 dkg túró20 dkg sajtfűszerek: szerecsendió, só, borsElkészítés:A lasagne tésztákat mártsuk bele pár percre lobogó vízbe, hogy a tészták kellőképpen megpuhuljanak, így nem fognak keményre száradni a sütés közben.A…..
Új MÁV blog Parlagfű helyzet 2007.08.02 08:42:25
Azt ugye tudjuk, hogy a parlagfűhelyzet elég siralmas hazánkban. De sajnos a MÁV sem foglalkozik a dologgal. Tavaly ilyenkor lettem figyelmes arra, hogy Szolnoktól majdnem Békéscsabáig végig kíséri a síneket a parlagfű, de nem olyan jé itt van egy módon, hanem szinte folyamatosan.…..
LASZ himnuszRégesrég, mikor mégA földön csak a szemét volt,Szemetelők ezrei csakSzemetelést gyakorolt.Már bokáig jártunk benne,S meg nem látta senki,Hogy a szemetelésnek de jó lenneAlaposan véget vetni!S midőn a szeméthegyekMár a holdig is elértek,A szemetelők isteniSegítséget…..
Hát, ez szinte hihetetlen: ilyen jó fej emberkék valószínűleg nincsenek is a világon. De mégis, saját szememmel láttam az illetőt, úgyhogy él, létezik, és örülök, hogy személyesen is megismerhettem, bár korábban úgy hittem, hogy erre az életben nem kerülhet sor.Az interneten…..
Írjak sokat? Minek? Taglalja az ügyet a fél média. Vadász János erőszakos csavargó gazember, egykori mentelmi jogú bűnöző leszorított egy biciklistát, aztán pisztollyal fenyegette. Ezt a média elsőre úgy interpretálta, hogy egy fideszes képviselő volt a tettes.Hát persze, az…..
Női misztériumok Skócia 2007.07.23 11:50:00
Öt évvel ezelőtt, épp ilyenkor Skóciában voltam. A taxis úgy fogadott bennünket az állomáson, hogy abban az évben még nem látták a napot. Mire elértünk a szálláshoz, már ragyogott a nyár, sötétkék égen vakító, világító felhők forgolódtak, a smaragdzöld füvön…..