Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reKorrekt

0 bejegyzést írt és 3683 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szétfolyt csöcsű Izom Tibi szívecske formájúra vágja a sonkát, az akciós trappista sajtot, meg a ciprusi sága füstli virslit, amit reggeliként szervíroz is a pudvás seggű plasztik csajok és gyúrós józsik által hupákosra ült napozóágyon. És, ha azt hinnénk, hogy ez ide, a Szerelem Szigetére, a…..
reKorrekt 2019.09.10 07:59:19
Sziasztok, Korrekt vagyok, LI függő.
Az egész úgy kezdődött, hogy a hogyvoltok miatt felmentem az rtlmost-ra, tegnap meg már 2 év után bekapcsoltam a tv-t is este 9-kor.
A műsor formátuma nagyon tetszik, az Éden Hotelből is megnéztem pár részt hogy lássam mennyiben tér el, de mondhatom igen sokban, és jó irányba, a teljesség igénye nélkül:
- ÉH-ban esett ki úgy ember hogy az ég világon semmit nem tehetett ellene/róla (ergo random - S03 Timi)
- LI-ben tetszik a narrálás, kifejezetten vicces, tuti hogy innen nyúlták a stílust és az ötletet

Eddig nálam Tibi volt a top, ma pedig már szerelemes is vagyok belé hogy kiejtette a magát túlszimpatizáló picsát. El nem tudom képzelni hogy mi tetszhet benne ennyire másoknak, engem már a szemöldök-haj kontrasztja is taszít (ahogy egy tanult kollégát is fentebb), és hát a haja is elég ápolatlan volt néha, vakargatta is rendesen, most meg aztán pláne vakargathatja.

Erik története borzasztó ismerős, na, várj... ahh, a 20 évvel ezelőtti tapasztalatlan önmagam. Rajong a csajért, de azt még nem tudja hogy ezt tilos ilyen szinten kimutatni és nyomni. Majd megtudja, ez teljesen biztos. Sajnos, mert egyébként jószándékú srác.

A Strici stílusa számomra kib@ott idegesítő, az Aurelio gyerek klónja (aki ugye nyert ráadásul), vajon hány ilyen létezhet még az országban? Addig tuti marad, míg a Tepsiszáj nagyobb biztonságban érzi magát mellette mint más mellett.

Helga számomra is olyan arcberendezéssel rendelkezik, amibe simán bele tudnák esni, aminek pedig nem lenne jó vége, a csaj természetét alapul véve. Értem a problémáját Patrikkal kapcsolatban, de ezt máshogy kellett volna intézni, pl. normálisan.

A többiek egyelőre hidegen hagynak, hajrá Tibi, csak így tovább.
A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét...
Coming outtal kezdjük: soha nem néztem a Polipot, és a Rocca parancsnokot sem, utóbbit még úgy ahogy érthetően is, de hogy az előbbit hogy a picsába hagytam ki, miközben a maffiás mozifilmeket meg a mai napig imádom, nem tudom. Ahogy azt sem, miért nem nézem sem a Gomorrah, sem a Suburra című…..
1.069.200 forint, ennyire büntetett most meg Kövér László. Persze ez anyagi szempontból nem állít kezelhetetlen helyzet elé, kibírom, ha egy hónapig nem kapok fizetést. Remélem a bank sem fog problémázni a hiteltörlesztés miatt. A devizahitelesek jelentős része persze ennél sokkal többet szenvedett…..
reKorrekt 2019.02.12 08:35:15
@TSandor Toth: "Diktatúra akkor van amikor egy kissebbség uralja a többséget"
Miért most mi történik szerinted?
A TV2 őszi műsorstruktúrájának sikerét vagy bukását egyelőre botorság lenne elemezni. Igaz, az ősz szeptemberrel kezdődik, és ők is akkor mutatták be (azaz titkolták el) az új műsorstruktúrát, de mivel egy huszárvágással erre, az október 8-i hétre koncentráltak mindent, ami a kreatív arzenálban…..
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
reKorrekt 2018.09.14 07:26:24
@,,: Majd mikor neked arról, hogy nem vagy egy bugyuta nácizó gyökér ;)
Fotók: National Geographic „Nem tudom, miért, de ösztönösen úgy éreztem: ha Picasso, akkor nekünk Antonio Banderas kell. Azt persze tudtam, hogy Antonio is Málagán született, ahogy Picasso is, de azt már nem, hogy ezért világ életében rengeteget is foglalkozott Picassóval, és mindig is el szerette…..
Újabb idegesítő gázsiegyenlőtlenségről jött infó, ráadásul most egy olyanról ami teljesen védhetetlen: Claire Foy színésznő, aki a Netflix The Crown című sorozatában két évadon át alakította II. Erzsébet királynőt, és volt abszolút főszereplője a szériának, kevesebb fizetésért dolgozott, mint a…..
Az Apple újabb sorozatot vett, ezúttal a Hatodik érzék óta érdemlegeset nem nagyon alkotó, de saját magát zseniálisan eladó M. Night Shyamalantől. A tízrészes, félórás epizódokból álló pszichothrillernek egyelőre nincs még nyilvános munkacíme sem, de a sorozatbizniszbe páros lábbal beleugró Apple…..
reKorrekt 2018.02.28 13:29:24
@J. McClane: Szerintem a Jelek a legjobb filmje, már vagy 20x láttam... "Vámonosz!"
J.J. Abramsnek túl sok az ideje, úgyhogy most egy újabb sorozatba is belevágta a fejszéjét. A Hollywood Reporter információi szerint a Star Wars 9. részének írója és rendezője írt egy scifi dráma sorozat pilotot, amiért jelenleg az Apple és az HBO is versenyben van. Egyelőre annyit lehet tudni,…..
Pénteken, december 8-án folytatódik a Netflix The Crown című sorozt. Hiába terveznek hat évadra a készítők, Claire Foy és Matt Smith ebben a második évadban látható majd utoljára a királyi pár szerepében, a folytatásban új szereplőgárdával jönnek elő a készítők (a királyi pár életének későbbi…..
Úgy néz ki akkorára nőtt a Kevin Spacey körüli botrány, hogy a Netflix inkább leállítja a Kártyavár (House of Cards) utolsó évadának a forgatását, legalábbis ezt állítja a Deadline. A stábnak ma reggel küldtek egy közleményt, amiben közölték, hogy meghatározatlan időre felfüggesztik a gyártást. A…..
reKorrekt 2017.11.01 07:02:01
@szociál: "Érdekes módon a pedofil papok ügyeit mindig elsikálják, visszavonul azt kész, itt meg mindenkit máglyára dobnak aki egyszer megfogta valaki csöcsét, vagy pöcsét...."

Aham. Gondolom ezen ügyekből is készül majd egy csodálatos film ami később oscart is fog kapni. Ne viccelj már.

A Discovery amúgy megy a Netflixen is nem? Biztos megsimogatták a kis buksiját ennek a majomnak.
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
reKorrekt 2017.08.22 16:29:09
@vau: London-Ciprus, nem érdekes :D
22 500 dollárt félpercenként. Hozzájuk képest Mészáros Lőrinc csak egy gázszerelő...
Meg is jött az előzetes hozzá, és ez alapján nem kell félni attól, hogy Pablo Escobar nélkül nem lesz elég ütős a sorozat. A harmadik évadban nem lesz Escobar-szerű főgonosz, hanem a showrunner szerint maga a Cali kartell lesz az, mint egy komplex, összetett szervezet. Az évad szeptembertől lesz…..
reKorrekt 2017.08.04 16:59:07
Nem bírta a terhelést az hbo.com vasárnap este, amikor Amerikában bemutatták a Trónok harca új évadának első részét. A látogatók egy idő után csak egy hibaüzenetet kaptak az oldalon, de aztán a premier vége felé visszatért az oldal. Gondok akadtak az HBO Now streamingnél is, ott szintén az új epizód…..
Plata o plomo? Escobar kedvenc kérdése a Narcos című Netflix-sorozat egyik kulcsmotívuma volt, de hát a Medellinben és környékén elméletileg imádott Pablo már nincs képben a sorozatban, mert a DEA hathatós segítségével sikerült kiiktatni. Sebaj, kartell Caliban is akadt. Sokkal erőszakosabb,…..
reKorrekt 2017.07.15 16:16:39
reKorrekt 2017.07.15 21:56:30
@szociál: Gondoltam okos leszek és kioktatlak arról, hogy a Netflix-en 3k-ért meg tudod nézni legálisan, jó minőségben az egészet, de tévedtem, csak az 1. évadhoz van magyar felirat :/ (román bezzeg mindenhol van, miafaszezmár?)
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
Az EW.com hozott le pár képet a készülő Trónok harca-évadból, melyek közül az a legérdekesebb, amin a Drogon hátán lovagló Danaerys látható, és amiről kiderül, hogy a sárkányok tényleg rohadt nagyok lesznek a júliusban érkező hetedik évadban. És lesz harc is, jóhogy.   ..
reKorrekt 2017.05.23 16:29:58
@scz_hun: Ezt minden-minden évad előtt ellövik páran, aztán látjuk hogy tartunk most :)
Május 21-én lekerülnek az HBO-sorozatok az Amazonról, írja a Vulture.com, mert lejár az a hároméves deal, aminek értelmében az HBO bizonyos sorozatai az Amazonon is elérhetők voltak (a Netflixen eddig sem voltak). Ezekről van szó: The Sopranos, The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Flight of the…..
A Comedy Centralon látható majd egy direkt mára időzített doku, amiben a magyar zeneipar legnagyobb, idegen háttérhatalmak által vezérelt összeesküvésére derít fényt a Comedy Central. A hazai csatorna leleplező dokumentumfilmet forgatott a nagy hatású, méltatlanul elhallgatott duó, Zsolt és…..
reKorrekt 2017.04.03 12:20:54
@szociál: A Beugró még megy? :O Vagy csak ismétlések?
Magyarország idézőjelesen legjobb hírműsora, a Juhász Péter/hajléktalan/Spéder/stb-bashning miatt (is) meglehetősen ironikus című Tények újabb megújuláson van túl, a cél a világszínvonal volt, az eredmény egy bazinagy asztal, egy ívelt ledfal és néha felálló műsorvezetők lettek. Nagyjából ennyit…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
reKorrekt 2017.03.01 12:29:24
@Hun Endorfin: "nagyon szeretik bántani a kormány médiát" - Azért ebben érzek némi öngól szagot, már mint hogy még te is így hívod, mégis bánt hogy bántják.
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
reKorrekt 2017.02.09 06:49:54
@tpl: "az ország gyűlölködő fele" - Bocs hogy valakinek a fasza tele van azzal hogy ezek is csak szétlopják az országot, és már a látszat sem érdekli őket.
De itt nem állnak meg. Az meg van hogy tegnap több helyen is hivatalból akadályozták pl. a Nolimpia aláírásgyűjtőket is? (a nyugati aluljáróban konkrétan rendőrsorfal állt a pult elé, egy egészen nevetséges indokkal)
Szép "új" világ, és ezt a hozzák hasonló gyökereknek köszönhetjük.