Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarah66

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Parizerkommandó 2010.08.01 08:00:00
A Jobbik nem bír kikeveredni a militarizmusból. Ráharaptak, mint fogatlan apóka a szalonnabőrre, és bár se megrágni, se lenyelni nem tudják, erőltetik vég nélkül. Mintha az alapból elfogadható ötletet is kizárólag túlkompenzáló, cerkahegyező kadétokkal lehetne…..
sarah66 2010.08.01 18:54:50
Sajnos az ilyen fanyalgó, nyavalygó megnyílvánulások tették a magyar embereket
ilyen - ez csak általában igaz, mint minden -
beletörődővé. A Jobbik szándékát kellene vizsgálnod kedves Fabius, nem fantáziálnod Dúró
Dórával kapcsolatban. Észrevetted már kedves Fabius, hogy miközben a Mikulás kommandó télen elkobozott több mázsa húst Bp. környékén cseppfertőzés veszélyére hivatkozva, természetesen néhány százezres büntetés kiszabása mellett, élelmiszer ellenőrző főorvosaink, főállatorvosaink, fogyasztóvédőink a cseppfertőzés veszélyével mit sem törődve szemléznek az összes multinál - SPAR, Tesco, stb. - ,ahol
szabadon turkálhatnak a vásárlók a legnagyobb H1N1 járvány idején is a a vásárlótér közepére letakarás mellőzésével, önkiszolgáló kosárba kiborított bagettek, kiflik között.
És nem találnak szabálytalanságot.... Ez megy évek óta és senkinek nem szúr szemet. Neked sem. Európában /nyugat/ ilyet nem találsz. Hungaikum. Tünődök néha, mi lehet az oka, hogy nem zavarja az ellenőrző közegeket, hatóságokat. Már a hetvenes-években is tilos volt a csomagolás nélküli élelmiszerek önkiszolgáló módon történő értékesítése. Vissza a Balkánra.

Mi lehet az oka, hogy a nyugatabbi országokban régen betiltott adalékot, amitől szép nagyra fúvódik a és másnapra magától szétesik tőle a kenyér - a lusta pék kovászának becézik ezt az adalékot - ,ami a takarmány búzából készült lisztel is csodát művel néhány órára, nálunk korlátozás nélkül lehet használni? A német polgár egészsége fontosabb mint a magyaré? Mondjuk tovább is élnek.
Ki és mikor módosította az Élelmiszer Könyvet?
És miért?
Én azt gondolom, ha nem a jó irányú lépéseken fanyalognál, hanem nyitott szemmel járnál és az ehhez hasonló abnormális állapotok megszüntetését szorgalmaznád a nyílvánosság erejével, előrébb tartana az ország. Meg ha éreznéd a személyes felelősséget is a köz véleményének alakitásában. Ha már ezért fizetnek. Ha nem ezért, akkor megértelek.
Csak úgy gratis, ezzel a saját egészségedért is tehetnél.
sarah66 2010.08.01 19:32:55
@Fabius:

Párttalan vagyok. Nekem sajnos nem fizetnek azért, amit írok. Első alkalommal történt ez meg.
Lehet, hogy nem eléggé figyelmesen olvastam át az írásodat, ezért elnézést. Egyébként a felvetett jelenségek nem háborítottak fel?
Engem nagyon. Ezért írtam le. Párttalanul és pártatlanul. Csak mint magyar ember.