Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ntgr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első alkalommal véletlenül bukkantam rá egy internetes oldalon a Hellinger terápiára, amit egy közismert lélekgyógyító és problémamegoldó, Soma „mamagésa” ajánlott a honlapján egy segítséget kérőnek. Utánanéztem a dolognak, és úgy találtam, hogy az eljárás Magyarországon is egyre inkább…..
ntgr 2010.08.01 17:44:58
@sárgadinnye: Kedves sárgadinnye.
15 éves korom óta egyre súlyosbodó skizofréniával küzdöttem az elmúlt cirka 10 évben. Több módszer kipróbálása után (gyógyszeres kezelés, kineziológia, stb...) teljesen véletlenül kerültem össze a Hellinger módszerrel. Nem is akartam ilyen módon "kezelni" a betegségemet, mert magam sem hittem benne, hogy bármilyen hatása is lehet, hiszen annyi mindent kipróbáltam már. Nagyon nagyon -nagyon- nehezen rávettem magam egy családállitásra kifejezetten ennek a problémának a megoldása érdekében, és ki merem állitani, hogy ennek köszönhetem a gyógyulásomat. (hogy mi volt a probléma gyökere, ami miatt kialakult nálama skizofrénia, az magánügy, nem részletezném)
De egyet mondanék minden kételkedőnek: én se tudom hogy hat, milyen képlet van rá, mivel bizonyitható fizikai valóságában a módszer hatékonysága. Csak azt tudom, hogy hat, és innentől kezdve, nekem kurvára mindegy, hogy mitől.

Üdv: ntgr