Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z~

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már két másik TOP10-es listát öszeállítottam Közép-Amerikával kapcsolatban. Ezúttal a maja romvárosokat rangsorolnám érdekességük, szépségük és nyújtott élmény alapján. A legtöbb ember, ha maja romvárosokról beszélünk, Mexikóra asszociál, ami az ország…..
Volt egy kis érzelmem, amit éreztem egy bizonyos személy iránt, de már nem érdekel… Egyik sem. Sem az érzelmem, sem az a bizonyos személy. Talán azért mert megtudtam pár dolgot... Hogy kikkel és hogyan tölti az idejét, mit csinált az alatt az idő alatt, amíg én halálra…..
Tisztelt Hölgyem/Uram!Ezúton szeretném a www.csakviccbőladunkfelálláshirdetést.hu internetes oldalon állatkerti betanított munkás munkakörben meghirdetett állásukat megpályázni.Mint ahogy az önéletrajzomból is kitűnik, dolgoztam már állatkertben és étkeztetési tapasztalataim…..
A BOLT az Univerzum egyetlen vezető kereskedelmi vállalkozásaként 799 galaxisban 4489995764 hipermarketet üzemeltet. Magyarországon sikeresen működteti az összes áruházát.Lendületes haladásunk biztosításához munkatársat keresünk bárhová, az alábbi pozicíó…..
Nem értem, soha nem is fogom, hogy miért kell az embereknek nagy mellénnyel beszélniük másokkal?? Mitől érzi magát egy nyomorék sorsú, szerencsétlen kis majom többnek egy másik nyomorék sorsú szerencsétlen majomnál?? Miért kell ellökni magától azt, aki keresi a társaságát,…..
Z~ 2010.08.01 00:49:39