Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cat540923

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, emlékeztek, volt nekem az a hülye barátom, aki rendszám nélkül vezette a frissen vásárolt Voyagert. Utóélete is lett a történetnek, és ahogy ezt kommentben többen is megjósolták, meg is büntették. A német autópálya-rendőrség vészjósló borítékja jó egy hónap…..
cat540923 2014.09.14 23:55:06
@504Laci: lépten-nyomon ismerősök....kicsi ez az ország
Előzmények: Az elmúlt egy év, Az elmúlt egy év II., Az elmúlt egy év III., Az elmúlt egy év IV., Az elmúlt egy év V. Hát az ez évi éves összefoglalóval alaposan megcsúsztam. Általában októberben szoktam megírni, a kocsi megvásárlásának az évfordulóján. Ebben az évben…..
 Minden jel szerint szívatja a Pénzcentrum.hu olvasóját a Madarasteszkó. Öt gigabájt, öt libamáj, vagy öccáz... íme a történet.  Történt pedig, hogy az Auchanban még decemberben vásároltam egy 500 gigabyte-os maxell külső winchestert, amely január első hetében,…..
 Egy időben lenyűgözően szép volt, csúnya lett, most megint jól néz ki. Nem tudja azt, amit egy német luxusautó, mert puhább, szűkebb, igénytelenebb, de van egyfajta hangulata, kultúrája. Igaz, baj is akad vele.Mai tesztünk blogposztja...
cat540923 2010.11.26 02:19:35
@Kercerece: szia...először is kösz a blogodban leírt sok jó tanácsnak, bár nekem v6.
-osom van, érdekes is, meg "tanulni" való is volt, ill. használható jó tanácsok pl. az érdi gömbfejes...stb., vagy a kispesti szilentes, oda most készülök - jó volt "tuti" helyre menni, nem a vakvilágba.....még egyszer kösz
A powerflex -től válaszoltak. Rendesek voltak, már csak a sebesség miatt is. Leírták, hogy S-Typehoz nincs poliuretán szilentjük, csak XJ, XK-hoz, azok másmilyenek,de nézzek vissza majd, mert folyamatosan bővítik a típusválasztékot.Ma elvittem szilenteshez a felső kis lengőkarokat.…..
cat540923 2010.11.26 03:38:23
@aranyfater: érden 10 ezer/db a felújitás, vedd ki, vidd el, Fehérvári út 83. Kovács Gábor 20/3717093 én kb.1.hónapja csináltattam, jobb mint az új!
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
    Égeti a zsebed 2-5m Ft, autót akarsz venni, Jaguárt, no de melyik típus legyen és melyik évjárat ?    Amikor az első Jaguar vásárláson törtem a fejem, utánanéztem kicsit a Jaguar típusok hibáinak. A lenti táblázatban biztosan találni hibát, hiányosságot. Kérem akinek van hozzáfűznivalója,…..
cat540923 2010.09.09 13:23:48
@biro77: Helló Ági!Ha minden hibával szervizbe kell menned, akkor vastag pénztárca kell a Jaguárhoz...a szervizben horror alkatrészárak, munkadíjak vannak...ha van jó szerelőd, akkor szinte mindent lehet javítani,szerelni rajta../lásd:Kercerece - több 100 ezres cserék helyett pár 10 ezres javítás - én is csak így tudom fenntartani, hogy magam csinálom...és persze az alkatrészt is fel kell hajtani, a lehető legolcsóbb áron, ami ha nem értesz hozzá és nincs segítséged - nem egyszerű !! a vételnél meg nem az számít, hogy hol veszed, vagy hogy jobb, vagy bal kormányos, hanem hogy milyen állapotban van...és hát ehhez meg megint nem árt ha ért valaki hozzá..../ha már vettél akkor remélem jót sikerült - akkor jó utat, és kevés szervizt kívánok, mindenesetre a rendszeres karbantartásról ne felejtkezz el, mert azt meghálálja.....vagy ha nem, megbosszúlja !
Az alábbi történet tanulsága leginkább az, hogy olyan hűtőt kell venni, ami nem romlik el, mert ha már a baj megtörtént, akkor szinte teljesen hiába kapálózunk. Azért a 30 napon túli kínlódás a maga nemében elismerésre méltó, akinek volt már rosszabb, küldje el…..