Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fourfinger

35 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az I. Szentesi futamunk pályaírása lezajlott az elmúlt napokban.Sinka Popeye Zsolt segítségével rengeteg gyönyörű helyre jutott el a pályaíró csapat.   Rengeteg érdekes és nehéz feladatot tudunk elhelyezni a kijelölt területeken.A futamon indulóknak nagy…..
A Kultúrhíd program lehetséges következő állomása Bissau lesz. Egy kis rövid film amely bemutatja az utat és a programban résztvevő egyik árvaházat is. Bővebb információ info@crazy4foto.com …..
Az utazás Europai szakasza gyorsan eltelt pedig mindent megtettünk hogy a fotózással és filmezéssel lassítsuk az időt. Direkt előbb indultunk el hogy legyen időnk nézelődni a kis utakon amiket választottunk lefelé menet. Rengeteg kisvárost érintettünk és így sokkal jobban meg…..
THE ASTHON JOHONS' BLOG Az életem 2012.04.18 12:46:00
fourfinger 2012.04.18 13:16:37
 A reggel nagyon korán kezdődött és nehéz volt az ébredés. A szálláson nagyon hideg volt köszönhető ez a hideg szélnek ami homokvihart csinált nekünk egész nap. Arcunkat harci díszbe öltöztettük a nap tiszteletére. A sivatagban nem ritka a mínusz sem és sokakat megvisel a…..
Reggel korán leltünk hiszen a lapjainkat le kellett adni a versenybíróknak. Pár fáradt csapat már gyülekezett a hotel halljában kezében a lapjaival amiket hiába próbált a beérkezéskor leadni, nem volt kinek. Lényegi dolog nem múlt rajta mert a lap leadást reggel 7 ig kellet a…..
 A rajt után gyors koordináta pötyögés kezdődött a kocsiban. Peru diktált, én ütöttem a laptopot, még Mr Sikoly a ruháját próbálta levenni magáról a vezető ülésben. Sajnos a rajt pillanatában derült ki hogy a beépített masszív laptop tartó sajnos nem megfelelő…..
 Elsőként elnézést kérek mindenkitől aki olvassa a blogomat. Sajnos az utóbbi időben nagyon kevés időm volt a frissítésre bokros teendőim és az örült svájci frank árfolyam változás tüneti kezelése miatt. Nem is olyan régen egy kis beszámolót olvashattatok a Budapest…..
 Ahogy nem rég írtam a blogon az Afrika kiállításunk a finisébe érkezett. Szerencsénkre a támogatónk segítségével gyors léptekben tudtunk haladni. Szeptember 9-re lett meghirdetve a megnyitó és a dátum közeledtével egyre gyorsabb munkára volt szükség. A megnyitó beszédet…..
 A crazy4foto európai fotózása egybekötve a quer durch ungarn pályaírásával egybekötve. Reggel időben eltudtunk indulni így jó tempóban elértük a határt és neki kezdhettünk a képek készítésének.  A szlovén kisvárosokat hamar magunk mögött hagytuk és az első…..
Egy fotós oldal nem csak profi fotósoknak.Az oldalon képeket lehet nézegetni, vásárolni.Fotózásokra fotósokat bérelni és nem utolsó sorban ajándékokat nyerni a crazy4foto.com felajánlásával az aktuális fotó versenyeken. ..
Ajánlom figyelmetekbe hamarosan megjelenő könyvemet. Ebben a kötetben foglalom össze 5év versenykategóriás történeteit, tapasztalataimat. Bízom benne hogy a könyvet olvasva betekintést nyertek egy olyan világba ami sokak számára elérhetetlen. Rengeteg fotót, és leírást,…..
 Egy szép napon az egyik közösségi portálon beszélgetésbe kezdtünk Jakuzával alias Novák Tomival. Szó szót követett és több fontos tervet kezdünk el felvázolni a jövőt tekintve. Az egyik számunkra legfontosabb talán nem más mint a Fotókiállítás afrikáról. Mint azt…..
Sziasztok!Régen jelentkeztem itt a blogon de mentségemre legyen szólva rengeteg tenni valóm volt az elmúlt időszakban. Ismét belevetettem magam a fotózásba, és rengeteg utazás tarkította az életemet. Bejártam a 2012re tervezett Europa Rali egyes állomásait feladatokat keresve. Volt…..
 Az utolsó Nap.A reggel korán keltünk, hiszen hihetetlen zsongás volt a területen amit elleptek a Magyarok és Maliak. Reggel már több csapat is ajándékozta sátrait és egyéb dolgait a helyieknek. Volt, akinek a kocsiját is kompletten szétszedték majdnem. A reggeli eligazításon…..
 15NapA reggel jól indult hiszen kényelmesen és hűvösben aludtunk. Gyors zuhany és már siettünk is az eligazításra. Természetesen a társam elnézte az időpontot így előbb értünk oda. Nem baj legalább nézelődtünk egy kicsit a többi csapatnál. Kiderült, hogy több…..
 14Nap.A reggeli eligazítás időpontjának csúszása miatt végre úgy éreztem kialudtam magamat. Legalábbis nem voltam hulla fáradt a kelés után mint az előző napokban szinte mindig. Erről egy mondás jut eszembe miszerint a horvát ember ágya mellett azért van egy kisszék…..
13napLegnagyobb szomorúságunkra a kora reggeli eligazítást követően azonnal indulnunk kellett mert nagyon hosszú nap elé néztünk. Így bánatunkra sötétben kellett elindulnunk a rózsaszín tó mellet feladatokat keresni. Az első feladat egy nagyon mély homokos részen várt minket.…..
 12nap.A reggel korán kezdődött mert a mai nap várt minket a Szenegáli határátlépés. Reggeli eligazításon kiderült hogy kapunk feladatot jócskán erre a napra is. Az első feladat még a városban volt ahol egy bástyát kellett megtalálnunk. Itt a mobiltelefon társaság nevére…..
11nap A reggel az óceán parton csodálatos élmény, a párás hűvös idő, és a gyönyörű látványt nyújt. Természetesen azonnal fényképezőt ragadtam és mentem egy kört a táborban pár klassz fotót begyűjtve. A mai nap nem volt különösebb dolgunk azon kívül hogy eljussunk…..
 10Nap.A reggel hidegvolt a sivataghoz képest. Első dolgom volt megnézni az ivecot, hátha csak álmodtam az egészet. De sajnos az összetört autó látványa biztosított róla hogy megtörténtek az események. Az este még el kellett vinni szegény barátomat kórházba, mert belső…..
 9Nap.Reggel korán, de kipihenten ébredtünk. Gyors kávé , akinek zuhanyzós volt a szobája annak ingyen akinek nem annak fizetős, és indultunk is a határ felé. Előző éjjel megtankoltuk a gépet így ezzel már nem kellett szórakoznunk. A határhoz érve hatalmas végeláthatatlan…..
 8nap… Reggel eligazítás, nem  megnyugtató  de előny még mindig. Feladatlapok, laptop, GPS, indulás. Az első feladat egy körforgalom megtalálása amiben egy halat tart valami. Azonnal beírtam a választ hiszen láttam ennek a szobornak az átadását is nemrég.…..
7nap… Első hely… J Reggel az eligazítás előtt derült ki hogy átvettük a vezetést a versenyben. Háromszor is meg kellett néznem, de igaz volt! Reménykedtünk benne, hiszen 100% napokat produkáltunk mostanában. Így számunkra egy örömteli eligazításban volt részünk.…..