Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Len-Che

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak ellenére, hogy 3 ezer eurós büntetésre számíthat az, aki lemászik Párizs 300 kilométer hosszú barlang-és katakombarendszerébe, a Halál Birodalmában naponta rendeznek szeánszokat, vad orgiákat és bacchanáliákat a különböző okkult és katafil csoportok. Párizsi osszárium a katakombák mélyén…..
Szűzgarázs 223. A kép összeáll 2011.05.09 08:00:00
- Csak arra várok, hogy végre leérettségizzen. Még a szóbelin is túl kell lennie. Olyan közel van már, hogy megmondhassam neki. De ettől nem lesz könnyebb. Ettől egyre nehezebb lesz. Nem tudom, hogy fog reagálni. Meggyűlöl mindkettőnket? Az anyját, engem? A nevelőapját? Nem tudom,…..
Kedves barátaim! Mindannyian tudjuk, hogy egy konteós üldözési mániájánál már csak az egója fejlettebb, ezért nézzétek el nekem, hogy egy féligmeddig magánjellegű probléma taglalásával veszek el pár percet abból az értékes időtökből, amelyet ufókutatással, gyíkemberek…..
Len-Che 2011.01.25 19:54:25
@tiboru: "Ezeknek kábé annyi közük van a Templomos Lovagrendhez, mint amennyi közöm nekem lenne a vikingekhez, ha létrehoznám a Pest Megyei Igazi Vikingek Véd- és Dacszövetségét.
"
Magam is végigjártam egy kerekes szervezet titkári feladatát, azelőtt hivtak egy taláros szervezetbe tagnak. DE:ezeknek is annyi közük van a nyilvánosan vállalt image-re és - esetleges - munkára, mint -lásd fennt!!! A kivagyiság, törtetés és feltünési viszketegség dominanciája a korlátolt idealizmus ölelésében, na, hogy jól fejezzem ki magamat.
Mész, tiboru, megyünk !!!
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..
A Budapesti Székely Egyetem és a Ploiesti Vlad Dracul Főiskola, közösen a Tepes School of Liberal Arts-szal (Des Moines, Iowa, USA) bemutatja és ajánljavámpírcsiklandozó képzéseita magyar közönségnek.Mi a vámpírcsikizés?A vámpírcsiklandozás ősi erdélyi román és…..
Nem jutok el a közértig. A telefon végre megszólal. Nem is tudom, mire vágyom inkább. Legyen a prof? Legyen Ricsi? Csak valaki harmadik ne legyen.A prof az. Röviden egyeztetünk, hol tud felvenni. Persze, nem vagyok valami csinosan öltözve. Pedig számíthattam volna rá. Felvehettem volna…..
Len-Che 2010.09.08 19:56:07
@Groix:
Jaj de kellemetlen emlékek... ő is tudja de nem mondja?? De ha egyszer véletlenül összefutnak hármasban, bizony fogja Judit az emberét és vége a mezáliansz-nak.
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
Len-Che 2010.09.06 20:00:21
@A szerelő:
Hoppá !! Ez A KÉRDÉS( Ki vagy mi az az "Úr"? Ha ez megvan, akkor mehetünk tovább :)
Más: ez a meghatározás nekem speciel szimpatikusabb mint a bibliai:
"Az üdvösség a cselekedetek által valósul meg, és az ember a többszintes Menny valamelyikén fogja tölteni az örökkévalóságot." Háát, változatosság...
A nemzetközi katonai szakirodalom a szabadidő tartalmas eltöltésének 247 történelmi módját ismeri. Ezek közül 206 vagy annyira erkölcstelen, hogy egy civilizált blogon nem is említhető, vagy törvénytelen. A fennmaradó negyvenegy közül tizenkilenc az alkohollal függ össze,…..
Len-Che 2010.08.10 22:06:46
@tiboru: kicsit OFF, de évekig cipeltem az évi közös gépelgetésre Anyám 80kg-s irógépét. Bizony mondom, az ott jelenlevők voltak a népesség intellektuális krémje - mondjuk 85%-ban - és akkor éreztem a legnagyobb megaláztatást a rezsim részéről...
A hagyományőrzés, az elődök megbecsülése, emlékük ébrentartása a földkerekség mindegyik, magára valamit is adó katonai alakulatának egyik legmarkánsabb jellemzője. Aki járt már egy komolyabb brit vagy francia laktanyában, az tapasztalhatta, hogy a házimúzeum formális és informális megbecsültsége…..
Sajnálom, de megint a zsenge demokráciánk feje fölött lebegő egyik rémről, az etnikai diszkriminációról vagyok kénytelen szösszenni egyet, ami (ezúttal) nem pozitív. Biztosan ti is hallottatok olyan elvetemült felsőoktatási intézményekről, ahol a diplomához megkövetelt…..