Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaborem

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Fehérvár-Linz 3-6 2010.10.15 22:25:00
Kétszer egy rettenetes perc pecsételte meg a Sapa Fehérvár AV19 sorsát ma este. Az első harmadban szerzett vendéggólt Palkovics a második játékrész elején még kiegyenlítette, ám ezt követően előbb 69, majd 13 másodperc alatt újabb 2-2 gólt lőttek a linziek. Sofron gyors…..
Szombaton rendezték a European Trophy utolsó játéknapját. A két 9 csapatos csoport első 4-4 helyezettje jutott a jövő heti döntőbe, amelyet Salzburgban és Zell am See-ben rendeznek Red Bull Salute néven. Mivel a házigazda osztákok nem kerültek a nyolc legjobb közé, ezért a…..
gaborem 2010.08.29 13:42:09
@jegib: Idén ismét nagyon durva csapat lesz a salzburg. Dehát nagy pénz, nagy foci...
A Ferencvároshoz érkezik a 30 éves David Vychodil. A korábban Dunaújvárosban két szezonban is felbukkant hátvéd az előző idényt az osztrák negyedosztályban töltötte. Ő lesz az FTC hetedik légiósa, közülük Linus Schellin munka mellett vállalta a játékot, továbbá…..
"Hétfőn hivatalosan is visszahelyezték a Briancont az első osztályba, tehát megvan a csapatom" – mondta blogunknak az ismét Franciaországban tartózkodó Szélig Viktor. Az események a hónap elején vettek újabb fordulatot, nem mindennapi huzavona végére került pont. Az…..
A 14. percben Holéczy Roger emberhátrányban szerezte az új idény első magyar gólját a SAPA Fehérvár AV19-EHC München előkészületi mérkőzésen. Ekkor már két góllal vezettek a vendégek, Adams és Dietrich révén. Palkovics a 24. percben egyenlített, de erre bő egy perc múlva…..
Az NHL-es bunyókkal nem foglalkozunk gyakran, ám az egyik szakportál az imént évet összegzett, érdekes videókkal, fórummal. Szavazni is lehet, 16 kategóriában. Szemlézünk. A kézenfekvő év harca, év kiütése, év harcosa, év újonca díjak mellett olyanok is megtalálhatók, mint…..
Indiában az 1980-as évek közepén a hadsereg alakulatai kezdtek hokizni a Himalája vidékén. A 3400 méteren fekvő Leh város ideális helyszín a jeges sportokhoz, októbertől márciusig lehet természetes jégpályát készíteni. Fejlődés van, a válogatott megszerezte első gólját. A…..
A mai nap folyamán egyéves megállapodást kötött Ladányi Balázs és Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. A ponterős támadó csütörtökön már együtt dolgozik a jégen a magyar bajnok EBEL-keretével. Ladányi blogunknak elmondta, egész nyáron hajtott egy speciális…..
gaborem 2010.08.04 21:52:22
@defó:
Mert szerződés nélkül nem játszhat nálunk :)
gaborem 2010.08.04 22:01:51
@OliBLOOD:
Kívülállóként találgatni lehet a miértekről, de úgysem tudjuk meg míg ide nem igazolnak.
gaborem 2010.08.05 22:01:49
@bazilika: mégegyszer? :)
A hat első osztályú csapat fontos kérdésekben állapodott meg kedden. A résztvevők egyetértenek a Fehérvár rájátszásbeli indulásával, de az esélykiegyenlítésnek több módját is alkalmazzák. Egyrészt gyengítik a magyar EBEL-csapatot, másrészt megteremtik saját maguk…..