Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cartoon65

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Úgy tűnik, divatos lesz a dolgokat emberi erővel fuvarozni                                 fotó: Pays-Bas Cycle Chic Nemcsak a hagyományos bicikli-nagyhatalomnak számító Dániában és Hollandiában, hanem más…..
cartoon65 2011.03.13 22:15:19
www.haromkereku.hu/index2.php?menu=2 ezt a 3kerekűt PLadányban gyártják.
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim! Polgártársak! Bocsánat hogy ezzel a megszólítással kezdek, de kicsit elbizonytalanodtam. Fentiekből melyik vagyok én, mint nyugdíjpénztártag. A tisztelet az már rég kiveszett „Miniszterelnökünk” szavaiból. (az…..
 Meghallgattam az online Orbán-beszédet. Az elmúlt napok minden pletykája igaznak bizonyult. Különadót kap az energiaipar, a távközlés és a legnagyobb üzletláncok. Ám a beszédnek, mint valami elmés népmesének, valódi tanulságai is vannak. Hogy mi, az most következik.…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..