Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szoszimano

22 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bambi blog Váci tanösvény 2010.11.01 21:50:00
A szokásos Kisdunapart helyett a váci tanösvényt és környékét választottuk a hétvégén.   Katonás rendben: szorosan egymás mellett a gazdi lábánál A plitvicei "kiképzés" után Bambinak már meg se kottyant a nehéz terep   A víztől sem fél már…..
Végre téli szünet. Sajnos nálunk az ünnepek alatt nem esett hó, pedig nagyon vártam rá. Idén a fát egymagam díszítettem. Csak is kizárólag fehér díszeket használtam, nagyon szép lett. Szöszi szokás szerint nem sok vizet zavart, csak a konvektor előtt "szaunázott".…..
Egy keverék kutya mindennapjai 2010.12.11 08:58:04
 ..
Megérkezett, és ajándékot is hozott. Természetesen Szöszinek is. Alkalomhoz illően egy plüss mikulást kapott, és egy zacskó (kutya)csokit.   Didereg a mikulás :) ..
Egy keverék kutya mindennapjai 2010.11.30 23:44:00
Végre egy jó nagy adag hó esett, nem csak pár centis kis semmiségek, mint az eddigi években. Nagyon örültem neki. (Persze amikor a járdán csúszkáltam akkor már nem annyira..) Délután, mikor végre hazaértem az iskolából elmentünk a Szöszivel sétálni. Gondoltam ilyen…..
Eljött az az időszak, amit nagyon nem szeretek, tüzel a Szöszi. Már pár napja gyanítottam, de csak ma találtam vércseppeket a padlón.. mivel benti kutyus, és nem szeretném ha mindent összevérezne, tüzelőbugyit adok rá.Pár hetet még várhatott volna, pont a napokban…..
Egy keverék kutya mindennapjai 2010.10.31 16:54:00
 ..
Mostanában az iskola és egyéb elfoglaltságok miatt nem volt időm, hogy a Szöszit hosszabb sétákra elvigyem, így hát erre a hétvégére egy kisebb túrával próbáltam neki kedveskedni. :) Ráfért már, mert mint egy őrült, úgy rohangált mindig a lakásban és a kertben (de nem…..
Nagyon régen nem írtam már bejegyzést (leginkább időhiány miatt), ahhoz képest, hogy elég sok minden történt ez idő alatt. Kezdem talán az elején:Szeptember 5, vasárnap este: megérkezett hozzánk Nyafika. Sokkal kisebb, mint gondoltam, de nagyon aranyos. Értem már, miért Nyafi a…..
 Amikor már hazafele jöttünk a Family Centerből, azaz ötletem támadt, hogy menjünk be ismét a Fressnapfba. Csak én mentem, a többiek másik üzletekbe mentek be. Nem terveztem, hogy veszek mostanában még játékokat, de mivel tegnap a sárga színű kacsa annyira tetszett a…..
A minap bementem a Fressnapfba, hogy vegyek pórázelosztót, aminek segítségével könnyebben tudom majd sétáltatni Szöszit és Nyafit együtt, de amellé még 4 játék is belekerült a kosaramba. :) Szöszi amint meglátta őket, már egyből ugrálni kezdett,…..
Nyafinak jól sikerült a műtétje, a bal hátsó lábán a csontot csonkolták, és ivartalanították is. 12 napig kímélni kell a lábikóját. Hát, ami azt illeti nem lesz könnyű dolgom, mert fogadni mernék rá, hogy Szöszi és Nyafi eszeveszetten rohangálni szeretne majd a kertben -vagy…..
Tegnap arra lettem figyelmes, hogy a Szöszi néha remeg, és nagyon bújik. Betakartam törülközővel, -úgy nézett ki, mint egy pólyás kisbaba :)- és egy 10 perc múlva már semmi baja nem volt, nyugodtan szundikált. Amikor pedig a szobámban nem volt kéznél a törülközője, és…..
Nyafinak már van gazdijelöltje! De még nem mehet az új gazdihoz, vár rá még egy műtét.Vajon ki lesz a gazdija? Találd ki. :)..
 ... köszönhetően a dunai úsztatásnak (kösz kiképző néni). Vélhetően. Köhög, taknyos és harákol. Persze ettől függetlenül jókedvű és játékos, mindenkit levesz a lábáról. Ma becsempésztük egy kerthelységbe, és mikor távoztunk először egy ember jött oda…..
szoszimano 2010.08.28 10:29:23
Bariton Ha süket a kutya 2010.08.26 12:40:00
Pullo a kutyánk 3 éves. Fajtája szerint bobtail, agyi kapacitása pedig épp ennek  megfelelő. Micimackó hozzá képest ( csekélyértelmű medvebocsként ) egy Big-Bang Theory féle kockafej. Nem mellesleg imádom a sorozatot, annak ellenére is amit  magyar szinkron néven…..
Farm ahol élünk Srácok 2010.08.09 21:58:00
Tegnap óriási jácccást rendeztünk a fiúkkal.Úgy döntöttem, hogy hamár én is megdolgozom azért, hogy megvehessem nekik az új játékokat, akkor ők is dolgozzanak meg azért, hogy használni tudják :DItt már tiszta izgalomban voltak; tudni akarták, hogy mi csörög a kezemben…..
...Mancsika a nagy lufikkal:                    Golcsi nem mert hozzájuk közel menni mert félt tőlük :) Vicces volt ahogy a 'Nagy Góliát' becsinál két lufitól :D---------Hamarosan el kell…..
szoszimano 2010.08.26 22:10:38
Kedvenc, és egyetlen pancsi helye a Szöszinek a Perint patak. A keleti partján szinte mindenhol ellehet engedni szabadon, pórázon nélkül a kutyákat hivatalosan is. :)Szerencsére az elmúlt pár napban meleg volt, és nem esett az eső, így a vízszint sem magas, bár néhol majdnem…..
szoszimano 2010.08.25 21:23:29
@abdulesmia: Örülök, hogy egyetértesz velem. Nem értem miért kell olyan lenézően beszélni mindig a keverék kutyákról, mint írtad, ők is ugyanolyan szerethetőek. Igazad van, a kutyázás egy életforma, ez a megfelelő szó rá. Egyébként a vizsláid gyönyörűek. :)
Éppen ma nézegettem a menhelyeket, hogy vajon milyen kutyusok várnak gazdára. Sokaknál elkalandoztak a gondolataim, hogy jó lenne, ha a Szöszinek újra lenne egy állandó pajtása. De sajnos ez nem rajtam múlik, nem hiszem, hogy a család bele menne..Egy kutya különösen megfogott, úgy…..
Marco Polo 2 éves lettem! 2010.08.23 14:17:00
A hosszú hétvégén (2010. augusztus 20., péntek) ünnepeltük Marco 2. szülinapját! Ellátogattunk a szüleimhez Letenyére, ahol a lurkó egész álló nap kedvére szaladgálhatott, macskákat kergethetett, a trágyadombon meghempergőzhetett, méregtelenítő kúrát rendezhetett a szilvafa…..
Augusztus 20-án felmentünk a várba, hogy megnézzük a Mesterségek utcáját és egy kicsit sétálgassunk. Manót is vittük. Már amikor a Vár felé tartottunk láttuk, hogy nagy tömeg lesz, mert az autók a felfelé vezető úton a füvön is és  mindenhol parkoltak. Szerencsére…..
Idén is, mint minden évben a városunkban megrendezésre került az ókori római hangulatot idéző Savaria karnevál. Idén úgy gondoltam, Szöszit is kiviszem magammal egyik nap.Első nap a volt ovistársammal, neki egyik barátjával, az egyik barátnőmmel, és neki az egyik…..
Ismét egy hirtelen jött kitérő egy szintén közeli faluba, de most azért annyi időm volt, hogy vigyek fényképezőgépet. :)Igazából a testvérem miatt mentünk ki, merthogy focimeccse volt, és még sohasem láttuk játék közben.Kicsit másra számítottam; azt hittem lesz egy nagy…..