Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pötyíí

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolatok kavarognak bennem. Leírnám mind, de nem merem. Kuszaság az egész.S azt se tudom, hol kezdjem.Egyedül vagyok.S ilyenkor elveszettnek érzem magam,'hol senki nem lel egy csepp vígaszt,mert egyedül vagyunk,s egyedül sodródunkitt, a gondolat-tengeren.Teljes gőzzel előre,s mi azt se…..
Pötyíí Blogja A stressz 2010.08.11 11:12:00
 A stressz... olyan gyakran hallom mostanában ezt a szót, hogy elgondolkodtam rajta... Vajon mi is ez? Mi okozza? Nevezhetem ezt betegségnek? Mikor kezdődik? Van mellékhatása és/vagy következménye?Utánanéztem és úgy gondoltam, hogy megosztom Veled is a…..
 Itt most nem az oszt.fő.-i órák általános témájáról szeretnék beszélni (... vagy írni?! :?). Az már lerágott csont, elmondták legalább egy milliószor. (Bár úgy gondolom, hogy aki ki akarta próbálni az ezekhez a felvilágosításokhoz túl sötét, akinek meg van egy kis…..
Pötyíí Blogja Fuss Forest!! 2010.07.31 12:35:00
 Ma amikor futottam... na jó igaziból csak kardio-edzés volt, mert esőre áll, meg futkorászni csak félhomályban jó, amikor már nem látják a lilás árnyalatú képedet meg a fuldoklásodat. ^^" Szóval ekkor rá jöttem valamire, méghozzá arra, hogy van még valami - a zene…..