Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foszerfoto

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mirko vosátka Hamuház - Kemence 2010.07.18 12:40:00
Második napunkon reggel nyolckor ébredtünk, mert szó szerint a hasunkra, meg a fejünkre sütött a nap, és ettől annyira meleg lesz a hálózsákban, hogy felébred az ember, bármilyen álmos is. A nap meg azért tűzött a fejünkre, mert a táborhely kiválasztásában mindig…..
foszerfoto 2010.08.06 18:56:45
@mirko vosátka: Köszönöm, örülök, ha tetszenek a fotóim! Az én weblapomon kissé nehézkes a linkek kihelyezése, mert alapvetően galéria-jellegű, de valahogy megpróbálom én is a blogodat kitenni. Én magam is próbálkozom az írással :)
Ismeretség miatt jártam-járok Perőcsénybe és ezért kezdtem el ott a környéken kirándulgatni. Aztán jött a Salgó vára, Hollókő, stb felfedezése és annyira megtetszett, hogy arra már többször is jártam. Főként a fotózás miatt kirándulok, nekem nem fontos, hogy minél több km legyen a lábamban. Tegnap viszont a Nagy-Gallán jártam, az is gyönyörű volt. Legnagyobb bajom, hogy nem ismerem a szép részeket (bár valójában az egész Börzsöny az), és nem tudom merre induljak el. Nyugati gerincben nem csalódtam, ezért is járok oda vissza.
2010. július 15.Úgy alakult a túrát megelőző 2-3 hétben, hogy nem volt lehetőségem kimozdulni a városból, így már régen látott izgalommal vártam a túrát, annak ellenére, hogy a legalacsonyabb hőmérséklet a különböző időjárás-jelentésekben 35 fok volt árnyékban, amit…..