Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vak Bottyán szobor

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tétényi Éva Találkozások 2010.10.14 00:21:00
Délelőtt a polgármesteri munkakör átadás-átvétele történt meg. Pontosabban, csak részben. Meggyes Tamás országgyűlési képviselő úr úgy határozott, hogy a polgármesteri iroda nem más, mint az ő országgyűlési képviselői irodája. Tehát „nem áll módjában”…..
Tétényi Éva Mérlegelés 2010.09.18 17:34:00
Közeleg október első vasárnapja, amikor szavazhatunk. Mérlegelünk, fontolgatunk. A kampány legnehezebb hete következik. Felkészültem, hogy sok(k) hatás ér majd. Bár nem lehet eléggé felkészülni. Régi ismerősök csak biccentenek felém, pedig máskor hangosan üdvözöltek.…..
Vak Bottyán szobor 2010.09.28 09:20:29
@Petrovics László:

Nehéz olyan emberrel vitatkozni, aki nem lát, nem hall.

Nézzük a Meggyes és figurái kitételt:
Jó király - rossz fiúk.

Meggyes Tamás semmiről sem tud, semmit sem hagy jóvá, amit a "fiúk" és az önkormányzati cégek elkövetnek jogszabályellenesen a kampányában...

Kiváncsi vagyok mennyit fizetett Meggyes a szombati 2 oldalas pr cikkért a Magyar Hírlapban. Az ott elhangzottak jó pár per elindítását jelentik.

A Hídlapban közzétett valótlanságai újabb polgári pereket fognak jelenteni, ezekre nincs mentelmi joga!!! :)))

Azért a meggyes-pite nem egy nagy szakmai program a polgármester vérszegény honlapján. Persze nem is vártunk tőle színvonalasabbat...
Szeptember második hétvégéjén tartottuk az érettségi találkozónkat. Gimnáziumi osztályunkra jellemző a jókedv és az összetartás. Támogató szeretetük végigkíséri a kampányomat. Az ország több településéről érkezők lelkesen számoltak be arról, hogy figyelemmel…..
Vak Bottyán szobor 2010.09.28 09:20:29
@LokálPatrióta:

Ezt írja: "Kedves Éva! Mikor fogsz elhatárolódni a Knapp fotó ügyben azoktól akik azt csinálták?"

Lokálpatrióta!

Ön tudja, hogy a Knapp fotókat kik csinálták?
Ha tudja, nevezze meg! :))) Erről még se Knapp, se Meggyes nem szólalt meg...
Tétényi Éva A zöld város 2010.09.05 22:05:00
A fák fontosabb szerepet töltenek be egy város életében, mint azt gondolnánk. Legtöbben talán csak szeretik őket, mert szépek és hozzájárulnak a kellemes környezet megteremtéséhez. Azt is tudjuk, hogy a fák, erdők jelentik a „zöld tüdőt”, tisztítva a koszos városi…..
Vak Bottyán szobor 2010.09.08 16:07:51
@Petrovics László:

Sok beszédnek sok az alja....

Olvasni kell Tétényi Éva gondolait!

Szebb jövőt Esztergomnak!
Vak Bottyán szobor 2010.09.09 17:31:56
@Petrovics László:

Üzenet PL-nek:

Olvasom beírását, amely szerint nem szabad szebb jövőt kívánni Esztergomnak, mert az Jobbikos szavakból áll.

Pl! Maga normális?
Hol volt még a Jobbik, amikor már sokan szebb jövőt kívántak Esztergomnak.

Vagy pedig maga folytatja az elmúlt 20 év SZDSZ-es retorikát, hogy a magyar nyelvből bizonyos szavakat ki kell törölni? Maga ugyanezt a politikát folytatja, amikor árgus (elborult) tekintettel figyeli Tétényi Éva megszólalásait, és a hozzászólók beírásait!!!

Emlékszünk, amikor az SZDSZ Orbán Viktor szavain kezdett el lovagolni ("gazdasági élettér"), és a hazai jobboldal visszautasította ezt a nyelv-cenzúrát.

PL, maga ugyanezen az úton jár,
maga egy kis cenzor...
Tétényi Éva Köztéren 2010.09.03 15:00:00
A képre kattintva megtekintheti a riportot ..
A választási program lassan összeáll. A főbb pontokat megosztom az érdeklődőkkel. Célom, hogy a mindennapi dolgok menjenek rendben. Ha a város jól működik, a közösség is gyarapodik. Polgármesteri programom vezérvonalát a Duna Stratégiára felfűzött értékalapú biztonság…..
Vak Bottyán szobor 2010.09.03 15:11:54
@Petrovics László:

Ön, mint Meggyes Tamás magyar, rekedt hangja ezt állítja:
"A polgármester Hídlapos nyilatkozata alapján valószínűleg minden szó nélkül."

Önnek Szentírás, amit a polgármester a Hídlapban nyilatkozik???
Hány hazugságát citáljam ide, amikor szemrebbenés nélkül hazudott a helyi és az országos sajtóban Meggyes Tamás???
Persona non grata!
Tétényi Éva Függetlenség 2010.08.02 22:00:00
Többekben felmerült a kérdés, hogyan lehetek független jelölt? Magamat ismerve elég egyszerű a  válasz: úgy hogy hiszek a közös célokban. Különben meg nehezen. Manapság csak párt támogatással indulhatnak eséllyel a jelöltek. Most szembesülök azzal, hogy mi minden kell egy…..
Vak Bottyán szobor 2010.08.23 10:25:26
@Petrovics László:
Sok beszédnek sok az alja! A locsogásból csupán 2 szemelvény:

"ha valaki a választások előtt 2 hónappal száll versenybe, és addigra nincs még felépített kampánystratégiája, kampánystábja, pénze, programja, akkor valóban alkalmas-e egy város vezetésére? Azaz meg tudja-e ítélni egy város valós helyzetét, vagy csak nagyon szeretne valamit...?" - írja most Petrovics levelezőtárs.

Ám nézzük meg, mit írt 1 hete uganez a Petrovics L. levelezőtárs:

"TÉ programját ismerteti, ami nem rossz... Nincs kétségem affelől, hogy Éva ezt a kisujjából kirázta, tekintettel arra, hogy őt a város előzetesen hasonló dolgok ügyében alkalmazhatta. Ezt tehát illik tudnia."

Most akkor mi is a baj Petrovics "szaki" ?
Hogy jól küzd Tétényi Éva a kampányban?
Hogy Tétényi Éva nem használ fel állami és önkormányzati pénzeket a kampányában?
Hogy Tétényi Évának nincs tévéje, Hídlapja, óriásplakáthelye Esztergomban?
Hogy újabb civil szervezet állt mögé?
Hogy országos visszhangja van bátor indulásának?
Hogy Tétényi Éva ki mer állni az esztergomi polgárok elé?
(Hol bujkál évek óta Meggyes Tamás, aki még fogadónapot sem mert tartani irodájában?)

Tétényi Éva írja:
"A múlt héten ellátogattam több olyan helyre, ahová meghívást kaptam. Többek között megfordultam a kertvárosi lakótelepeken, részt vettem templombúcsún, kiállítás-megnyitón és megnéztem hogyan élnek a Sándor majorban. A kopogtató cédulák gyűjtése közben, az utcán és baráti körben beszélgetve egyre inkább úgy látom, hogy történelmi helyzetbe került a város. Célom, hogy közösen építsünk fel egy környezettudatos települést, ahol jó élni, és ez felül áll mindenfajta pártérdeken. Ez gyermekeink és unokáink érdeke is."

Petrovics levelezőtárs!
Ez az Ön érdeke is, ne álljon ellen a jövőnek!
Vak Bottyán szobor 2010.08.26 23:21:00
@Petrovics László:

"A várban az ülés nyilvános volt. Akit érdeket bemehetett."

Mikrofon kikapcsolás volt?
Jegyzőt a gorillák kivezették az ülésről?
Most nem zárta rá az ajtót a testületre a polgármester?
Knapp János szokásos expozéját előadta tömjénfüstölővel a kezében?

Ekkor tüntették ki Dr. Kolumbánt, a gázpisztolyos lövöldözőt Pro Urbe díjjal?

Lehet persze papolni a világörökségről, max. a Bazilika és a Vár környéke jöhet szóba, amihez Meggyesnek semmi köze. De majd ha eljönnek terepszemlére az UNESCO szakértői megnézni a várost, akkor majd milyen útvonalon fogják megközelíteni a Bazilikát, hogy a bombatámadásos városközpontot ne lássák??? És elsétálnak-e majd Meggyessel a Mária Valéria-híd közepére a félbemaradt mega-beruházások között???

Tehát lehet itt halandzsázni ünnepi ülésen, de LUFI AZ EGÉSZ!!!

Petrovics úr!
Kezd alpári lenni a beírása! A tehetetlen düh beszél magából. Pihenjen!
Kizökkent az idő EsztergombanNem csoda, hogy fölkapjuk a fejünket egy olyan hír hallatán, amely az ellenzék akármilyen szintű összefogásáról szól. Még akkor is, ha nem országos, hanem helyi ügyről van szó. Az esztergomi polgármesteri székért független jelöltként induló…..
Vak Bottyán szobor 2010.08.01 22:25:20
@Bertrand Russell:
Persze, persze.
De a személytől függetlenül pl. mikor lesz egy XXI. századi bevezető főútja Esztergomnak? Miből lesz befejezve a sok-sok félbemaradt Meggyes-megalomán beruházás? - ezek mind csődtömegek.
Miből-mikor lesz sortatarozás a belvárosban?
20 éve egy "romkert" a műemlék fürdő környezete...
stb. stb.
Esztergom a magyar Állam és Egyház alapításának bölcsője. Történelmi, kulturális jelentőségét itthon és határainkon túl is elismerik. E város polgármester-jelöltjének lenni megtiszteltetés - gondoltam, mikor úgy döntöttem, hogy részese leszek ennek a történetnek. Sokat…..
Vak Bottyán szobor 2010.07.31 11:21:26
@amazon1:
",mást vár az erős egyházi loby, egy polgármestertől mint épitész szakmai hozzáértés, itt egy polgármesternek teljesitenie is kell az egyházakkal szemben, hogy tudniillik a jelentős szavazó táboruk, kiálljon Őn melett! "

Az Egyház valóban mást vár Esztergom polgármesteri székébe, mint Meggyes Tamást. Egyházi körökben a lehető legrosszabb vélemény Meggyesről, nem véletlen hogy Erdő Péter bíboros kerüli a nyilvánosság előtti megjelenést Meggyessel. Ez érthető is, hiszen hogyan magyarázná meg a bíboros, hogy egy asszonyverő, kábitozó, botrányos válóperét kiteregető, gyerekeinek anyját a nyilvánosság előtt megalázó, esztergomi polgárokat, üzletembereket rágalmazó Meggyes polgármester mellé odaáll?! De már az esztergomi papság és a plébánosok körében is nagy az elutasítottsága Meggyesnek!
Azaz, a bíboros és az egyházi körök is egy új, tisztességes, képzett, a hívő emberek számára is elfogadható személyt várnak Esztergom élére! És nem feledjük: tavaly a Keresztény Értelmiségiek Konferenciájára Esztergom polgármesterét meg se hívták, a díszemelvényre ki sem ültették... pedig állítólag nemcsak Fideszes, de KDNP-s politikus is - jesszusom!
Július elején röppent fel a hír: már csak az engedélyeknek kell megjönniük, és beindulhat a Csipak Művek beruházása, az Új Városközpont építése. Aztán jött egy sor csakhogy, de, valamint hoci, és most úgy néz ki, hogy ez itt és így nem fog felépülni. A tervek szerint…..