Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warriorqueen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oláh Gergő vagy Antal Timi? Végül is oly mindegy, a lényeg, hogy jó hangú énekesek kerültek a döntőbe, akik tényleg megérdemlik, hogy nyerjenek egy szakajtónyi pénzt, lemezszerződést, lakást, kocsit, lakótelepet, szigetet, kisebb banánköztársaságot, vagy amit adnak nekik…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
„Gratulálok! Magamnak, amiért sikerült a sajnos létező bánataim miatt beszednem annyi szart, hogy majdnem véget ért az értékes életem. Gratulálok! Azoknak, akik szintén így jártak. Gratulálok! Azoknak, akik még most nem jártak így, de sajnos lehet, hogy így fognak. És nagyon…..
Tegnap este véget ért az aktuális X-Faktor, amivel természetesen egyáltalán nem foglalkoztunk itt, a Lángoló Gitárokon, hiszen ez egy zenei blog, az pedig, bár talán ez nem mindenkinek nyilvánvaló, nem egy zenei műsor. Az X-Faktor tehetségkutatónak még eladható, de alapvetően egy…..
Úgy látszik, nem múlik el nyom nélkül a fél éves magyar elnökség, legalábbis erre utal az Unió vezetőiről készült legutóbbi fotó.  Ha nem is az egész ország és a magyar nép, de Szijjártó Péter bizonyára nagy hatással volt Angela Merkelre, Nicholas Sarkozy-re és Jose…..
warriorqueen 2011.09.29 19:56:17
@Lendvai Ildi néni: Rég röhögtem ilyen jót.Köszönöm.
Keith Caputo, a Life Of Agony énekese Twitterén jelentette be, hogy nővé válik. Ezzel együtt már mint nő utal magára, illetve a Twitterén is mint Keith Mina jelenik meg. A Life Of Agony jelenleg búcsúturnéját tartja, egy rajongói kérdésre pedig Caputo azt válaszolta, hogy a nővé…..
A magyar metálrajongók már biztosan felfedezték, hogy a svéd Hammerfall a most megjelent Infected lemezén Send Me a Sign címmel feldolgozta a Pokolgép 1991-es Hol van a szó dalát. A Lángoló Gitároknak viszont a fülébe jutott, hogy az angol nyelvű verzió mellett van magyar is, amit…..
warriorqueen 2011.06.09 17:55:07
Volt szerencsém személyesen ott lenni.Respekt valóban odatette magát.
De van egy echte amerikai énekes aki úgyszint megtette ezt a gesztust,és pici hibákkal ugyan de sikerült neki saját számát magyarul elénekelni:

www.youtube.com/watch?v=-kFIPdbejhI

Ajánlom mindenki figyelmébe.5 napig kínlódott vele,és addig nem nyugodott amig minden szót meg nem értett tökéletesen ígyhát a tolmácslány is megszenvedte :).Az énekes azt mondta hogy ez szükséges ahhoz hogy az érzéseit is bele tudja vinni a dalba.Szerintem sikerült.
Még mielőtt bejelenthettük volna itt a Lángoló Gitárokon, hogy Manowar-koncert lesz Budapesten, már meg is hiúsult a buli. A szervező közleménye: "Hiába egyeztettünk hosszan és kitartóan, az előzetes hírekkel ellentétben mégsem lesz Manowar-koncert Budapesten márciusban,…..
warriorqueen 2011.01.23 21:42:59
@dúlidúliaréten:
Aztaqrva!És én ebből kimaradtam:( De imádtam a Kaland játék kockázat sorozatot.Még most is megvan pár példány :)
warriorqueen 2011.01.23 22:50:42