Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabola

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kenyerünk a riogatás, így ezt most másra hagyjuk. Alább közzétesszük egy nyugdíj-témájú kutatás legérdekesebb részleteit, amin érdemes lehet még időben elgondolkodnunk. Az AXA csoport nyugdíjazással kapcsolatos, Retirement Scope néven 26 országban elvégzett…..
sabola 2017.12.13 11:12:08
Új gyülekezetekre leginkább olyan környezetben lehet szükség, ahol növekszik a népesség, hiszen ott nagy valószínűséggel olyanok is megjelennek, akik gyülekezetet keresnek. Szintén tapasztalat, hogy költözés után az emberek egyébként is nyitottabbak új kapcsolatok kialakítására. Csökkenő lélekszámú…..
sabola 2017.04.08 13:51:59
@kereso: Persze, szempont arra nézve, hogy hol "érdemes", hol várható nagyobb nyitottság, hol van nagyobb érdeklődés, igény új gyülekezetek alapítására. És ez hasznos, és nagyon jó kiindulópont akkor, ha keresssük a lehetőségeket. Én csak arra szeretnék rávilágítani, hogy az igény és a szükség nem ugyanaz, és általában nem is fedik egymást. Hiszen ha fednék, akkor mindenki Istennel járna...
Az olaszországi Flora Style cég dizájnerei, Paul Pardini és Charles Lapucci tervei alapján készült fürdőszoba szanitereken nagyszerű kontrasztot alkot a meleg hatású természetes fa és a hideg akril felület. Gyönyörűen kombinálták az anyagokat, így termékeikkel egy modern,…..
The recess in the center of Robert van Embricqs 'Rising Table' may be used to store pieces of fruit, rolls of bread, or in honor of National Cherry Pie Day, a big 'ol cherry pie. Description from the designer: The Rising Table concept is part of the Rising…furniture formula that finds its…..
A Rangsit University (Bangkok, Thaiföld) dolgozói a szemeszter kezdetére új ötlettel álltak elő. A komor hangulat elűzése érdekében élénk színűre, sárgára, lilára és pirosra festették a kampuszon található kopár fákat és bokrokat, melyek az elmúlt időszak nagy áradásai…..
Mégse-morál ... 2010.08.09 00:21:32
sokminden van. nehéz. majd...
sabola 2010.08.20 23:28:45
Mégse-morál byez 2010.08.01 15:00:36
Hát akkor... szombaton jövööök:)!P...