Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r1pp3rj4ck

6 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
r1pp3rj4ck 2011.09.21 10:14:36
@biohazard: iden igen :D

Egyebkent meg nem szabad elkezdeni ugy dolgozni, hogy nincs szerzodes alairva, benne foglalva a fizetes, stb. masreszt miert nem a lany irt, ha o a sertett? Igy azert papirok nelkul eleg necces, es tuti nem volt bejelentve, ha nem kapott semmi papirt es nem irt ala semmit.
Sixxnek nem annyira jött be az Episodes első két része, de azért azt ő is elismerte, hogy Matt LeBlanc (gyengébbek kedvéért a Jóbarátok Joey-ja) vicces srác, így valószínűleg alapvetően az is nagyon vicces ahogy saját magát alakítja a magyarul Sikersztorinak fordított…..
r1pp3rj4ck 2011.09.21 08:19:03
@cho: ha arra celzol, hogy lesz-e masodik evad, akkor te meg gondolkozz picit. Kulfoldon mar egy jo ideje vege van az elso evadnak. Egyebkent jo kerdes, kivancsi vagyok ra en is, neznem :)
Lázár mondá: "Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér,…..
Osakaban nem szaroznak ha wifi védelemről van szó ..
r1pp3rj4ck 2010.11.26 12:09:07
@genyamagyar: egyreszt ez a jelszo nem olyan helyre van, ami annyira fontos lenne, masreszt meg fogalmad sincs, hogy ki vagyok :)
 Sokat lehet tanulni a játékokból, nyelvet például mindenképp, vagy ezt-azt a második világháborúról, de egyet jegyezzünk meg jól: a földrajz nem minden fejlesztő erőssége.Ezen a képen az Assassin's Creed: Brotherhoodból láthatunk egy részletet, egyrészt a játékból,…..
r1pp3rj4ck 2010.11.22 11:25:25
@Adani: jaja, MIT-s matekot nyilvan megerted azert, mert 5-osre erettsegiztel emelt szinten...
Olvasónk szeretné megszüntetni édesapja használaton kívüli bankszámláját, de ez nem olcsó mulatság.Az én történetem ugyan nem hitellel kapcsolatos, de jól példázza a bankok hozzáállását.Édesapám néhány évvel ezelőtt számlát nyitott az egyik banknál, mert a pénzét ott…..
r1pp3rj4ck 2010.11.17 14:19:25
@metal: pontosan, a szambol vetted ki a szot... vagy ize, ujjambol vagymi :D
r1pp3rj4ck 2010.11.17 14:21:05
@Popeye76: mar miert ne lenne? jopar adatbazisrekord, viszi el a tarhelyet meg lassitja az Oracle-t :) ja, hogy nem annyi? ez igaz :D
 Nem kell halálosan komolyan venni, inkább csak tanácsok tőlem, másfél év tapasztalat alapján. A tapasztalat kapcsán csak annyit, h mégis mennyi utazást jelent ez.Sajnos nem számoltam össze hány emberrel utaztam eddig, de ha azt nézem, h a Pécs-Budapest távot hetente megtettem…..
r1pp3rj4ck 2010.08.16 01:20:40
@Thomas32: ezt nyilvan nem igy ertettem :D hova BKV-zol, hol kezdesz stoppolni, stb? :D En Szegedre meg csak vonattal vagy busszal mentem, stoppolni visszafele szoktam, Szeged utan az M5-re vezeto korforgalom elott kb. fel km-el van egy buszmegallo, onnan szoktam indulni.
A vadiúj twitteremen élőben közvetítettem ezt a stoppolást, és azt is ígértem, hogy megírom egy posztban bővebben.Kimentem az Örsre, onnan pedig a 3-mas villamossal a Nagykőrösi útra, Google Mapsen előre megnéztem, hol lenne jó kiállni az útra, és úgy gondoltam, ez tökéletes…..
Hitchhiker blog 1032 km 2010.08.17 00:39:00
Felébredtem. Eltartott egy darabig, mire tudatosítottam, hogy nem csak a fejem hasogat, hanem a végtagjaim, a nyakam, és szinte minden más testrészem fáj, és a porban fekszem WC-papírral körbetekerve, miközben fogalmam sincs, hogy kerültem oda. A hátizsákom nem volt sehol, és be kell…..
Eljöttem nyaralni Siófokra a családdal, és nem nagyon volt netem, mert volt egy enyhe kis éppenhogynagyonpici tartozásom a T-Mobile felé, szóval letiltották a telefonomat is meg a mobilnetemet is.Viszont mostmár minden el van intézve, van netem is meg telefonom is, csak pénzem nincs,…..
Mivel egyelőre kb. 0 ember olvassa a blogot, valószínűleg szintén 0-hoz konvergál azoknak a száma, akik tapasztalt stopposok (ha ez mégse így van, akkor is csak mérési hibáról beszélhetünk), szóval talán jól jön néhány tanács tőlem (aki egyébként még mindig nem tapasztalt…..
Tegnap nem nagyon sikerült újat alkotnom, mert helyette sikerült egy koncerten fröccsözgetnem, szóval elnézést kérek a hatalmas rajongótáboromtól, hogy megfosztottam őket a mindennapi kenyerüktől. Rájöttem, hogy sokkal könnyebb lenne úgy blogot írni, ha ismernének az emberek,…..
Hitchhiker blog Hello world! 2010.07.31 02:18:00
Sziasztok stopposok, autósok!Sehol sem találtam normális magyar nyelvű stopposblogot, ami még működne, szóval úgy döntöttem, nyitok egyetElőszöris bemutatkoznék, Stoppos Béla vagyok, és inkább kényszerből stoppolok, mint kedvtelésből. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek…..