Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blany

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszűnik Makovecz Imre 1983-ban alapított építészirodája, a Makona.  Az Inforádió riportere épp a római La Sapienza Egyetemen szerzett díszdoktori címe miatt beszélgetett az építésszel, és csak egész véletlenül említette a cégét, amire rögtön jött a válasz, hogy azt…..
zamat A finnyásság fejlődése 2010.01.21 11:00:00
Az unokaöcsém háromévesen kezdett barátkozni a zöldborsóval. A tányérjából kipöccintett szemet ujjai közé szorította, mesélt neki, nyomkodta, majd bedugta az orrába. A következő borsószemmel még mélyebbre tolta az elsőt. Aztán jött még egy. Meg az utolsó. Az ügyeleten…..
Meryl Streep-et ezennel kikiáltom a leggyönyörűbben öregedő, és azt a legméltóságteljesebben viselő sztárnak (na jó, most hirtelen beugrott még Sophia Loren is - de rajtuk kívül más nem jut az eszembe - nektek?). Meryl Streep a Vanity Fair januári címlapján lesz látható, majd a…..
Ma már nem kerül sokba egy sátor, sőt akár ingyen is beszerezhető (és itt nem a "teherautóról leesés" esetére célzok, hanem arra, hogy van egy csomó külföldi, aki nem vesződik azzal, hogy hazavigye a filléres betyárbútort). Ez eléggé átalakította a hajléktalanok…..
A vegetáriánus étrend nagyon jó hatású lehet, de annak aki belekezd tisztában kell lennie azzal, hogy a húsok kizárásával elvesztett fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat hogyan pótolja. Véleményem szerint nem a vegán, hanem a megengedőbb vegetáriánus étrend az ami…..
"Egy olvasónk érdeklődött afelől – amit bizonyára sokan észrevettek –, hogy valóban eltűntek-e a galambok Győr belvárosából. A válaszunk határozottan: igen." - ilyen mókás stílusú mondatokkal van tele a Kisalföld egész cikke, melynek azonban a tartalma…..
 Itt a nyár, ideje kipihenni az egész év fáradalmait. Segítségnek itt egy videó, ami bebizonyítja, hogy életünk legnagyszerűbb eseménye / legnagyobb ballépése (kinek, mikor melyik a kettőből) mások számára is felhőtlen örömöt okozhat:  A videó a LOCKDOWN…..
Blany 2009.07.11 10:01:13
Szóval a padlizsán, mert eredetileg is arról akartam írni. Tudom, az erdélyi gyökerekkel rendelkezőknek vinete, de én egyrészt itt szocializálódtam a Duna-parton, másrészt így szoktam meg, úgyhogy nekem most már az marad. Nagyon nem szeretten, sőt kifejezetten utáltam…..
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..
Azt írja az Index, hogy a szabadon élő városi galambok túlszaporodásának kezelésére készített javaslatot a Főpolgármesteri Kabinet. Miután ezen a blogon már én is foglalkoztam a kérdéssel, ideje volt hát, hogy hivatalosan is kijelentsük: "egyre nagyobb problémát okoz…..
Blany 2008.06.10 20:55:47
Nakérem, egyrészt a Madártani Egyesület és ÁNTSZ nem tud erről az ötletről, másrészt az irtás bármely formája tök felesleges, mivel egyik területről kiirtják az ott élő galambokat, máshonnan meg mindjárt odaköltöznek a felszabadult helyre.
A mérgezőnek gratulálok, a mérgezett dögöt hátha megkóstolja egy védett ragadozómadár és belepusztul (sok ilyen van, részletek a
www.mme.hu oldalon olvashatók).
A megoldás (a fülem hallatára magyarázta el egy MME-s illetékes épp ma délután) a lehetséges élőhelyek szűkítése - azaz pl. padlások lezárása, házak díszítésének (ahová bebújhatnának fészkelni) dróthálóval bevonása, párkányokon meg a tüskés lemezek elhelyezése.
Sólymot csak engedéllyel lehet tartani, mielőtt valakinek eszébe jutna "szerezni" egyet!
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..