Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-asd-

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Hitler vízfestményének 8,5 millió forint a kikiáltási ára. Az 1912-ben készült képet, amely kék kancsóba állított, élénk színű virágokat ábrázol, a Los Angeles-i Nate D. Sanders galériában bocsájtják árverésre. A 34,3 x 27 cm-es akvarellt Hitler Bécsben festette…..
A 200 éve halott ember lótuszülésben mumifikálódott Mongóliában. Egyelőre zavaros, ki lehet a férfi. (Kép: The Siberian Times) Törvényszéki szakértők megállapították, hogy a rendkívül jó állapotban megőrződött férfi láma-tanár lehetett és több száz éve…..
-asd- 2015.03.26 20:53:33
@Trónkövetelő: Én teljesen laikus vagyok, úgyhogy csak kérdezek: Nem ülő helyzetben találták meg az egyik inka lány múmiáját, akire La doncella néven találtam rá a neten? Nekem a képek alapján legalábbis úgy tűnt. Vagy itt is feltételezhető lehet a külső segítség?
Beperelte Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című film készítőit egy belizei régész arra hivatkozva, hogy olyan tárgy által jutottak nagy haszonhoz, amit országából illegálisan vittek ki. A koponya azonban nem az, aminek mondják, egyszerű…..
-asd- 2013.04.06 08:22:57
@Kara kán: Bevallom, nem tudtam, hát utána néztem. Belize Közép-Amerikában van, tőlünk mindenképpen nyugatra, de Bagdadhoz vagy Kairóhoz képest is.

Ami pedig a barbárokat illeti, hadd másoljam be, amit a Wikipédia ír: "A lakosság 50%-a római katolikus, 27%-a protestáns vallású (pünkösdi, adventista, baptista stb.), 3% bahái, 9%-a vallás nélküli, 11%-a pedig egyéb felekezetekhez tartozik." Tipikus "barbár" horda, ugye? Bár ha a szfinxre lövöldöző francia, zömmel római katolikus katonákat nézem...

Ne érts félre, én is féltem a műkincseket, és mélységesem elítélem a rombolókat, de lehet, hogy itt, ezzel a bejegyzéssel picit mellé lőttél, nem?
juharizsuzsanna Lehetne Jézus is 2011.12.13 20:47:00
Törvényszéki arcrekonstrukcióval elkészítették egy I. században Jeruzsálem környékén élt zsidó férfi arcát, hogy megmutassák, milyen lehetett Jézus. Richard Neave, a Manchester Egyetem törvényszéki szakértő munkatársa izraeli régészektől az I. században Jeruzsálem…..
-asd- 2013.04.05 19:27:53
@petike777: Ezt hogy érted? Ha valóban létezett, és igazak a bibliában leírtak (vagy legalábbis egy részük), akkor zsidónak született, nem?