Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CeccaMaca

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
CeccaMaca 2012.03.14 01:51:54
@jumas: Teljesen egyetértek veled! :)
CeccaMaca 2013.01.22 17:12:02
vimeo.com/57567025

Steven Greer dokumentum filmje a Sirius trailere.
Elvileg ez a film nemsokára kijön kiváncsi vagyok rá nagyon. Azt olvastam a facebook oldalán, hogy eredetileg ingyenesen meg lehetett volna nézni miután kihozzák 1 nappal, de inkább a moziban való forgalmazást választották.
Az Ankh kereszt az egyik legrégibb szimbólum, amit amulettként használtak az ősi Egyiptomban. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték, de a kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében is. A jelképet az élet kulcsának is tartották, mely a…..
CeccaMaca 2012.03.03 00:19:09
@-Laikus-: Ezen a linken többek között azok a tárgyak láthatóak amiket már egyszer valaki kiposztolt, egy előadás elején láthattuk őket, de mikor a kristály koponyát elővették véget ért a felvétel. Ugye jól emlékszem? Most azt írják hogy az a bizonyos mexikói dokumentumfilm amit bejelentettek, hogy fellebbenti a leplet a földönkívüli kérdésről, ezeket a leleteket fogja bemutatni. Nagyon várom már:D
CeccaMaca 2012.03.03 14:31:02
@Spear: Idén december elején. Gondolom nem véletlen, hogy a Maya naptár vége miatti mizériát akarják meglovagolni,de ha tényleg döntő bizonyítékokat akarnak bemutatni akkor engem nem zavar. Legalább többen figyelnek majd fel rá.