Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PLANKTON

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csomagolásban , áruszállításban verhetetlen a reisenthel. Kedvenc termékem, ahogy arról már korábban is írtam a lunchbag, ami az uzsonna, ebéd mozgatását teszi stílusossá és pofonegyszerűvé. A minap azonban komoly kihívóra akadtam.A japánok is verhetetlenek rendszerezésben…..
Varánusz DózerLand 2010.06.19 13:01:00
Illés Zoltán államtitkár szerint a leghatékonyabb árvízi védekezés a dózerolás.Az még nem világos, hogy csak a miskolci Auchan áruházzal van baja, vagy mindennel, ami egykori vagy jelenlegi ártéren épült. De sajátos logikáját követve érdemes belegondolni, mi mindent kell…..
PLANKTON 2010.06.19 16:56:22
@Káposztakukac: A vizet nem csak tározni kell, valahol le is kell folyni, nem hiszem, hogy az auchanban ugyanolyan vízmozgás kialakult, mint a szabad ártéren. Ne írj semmit, ha nem értesz hozzá.
A víznek van ma úgynevezett világnapja. Nem vagyunk ENSZ-rajongók, rajongjon érte Milosevics meg Szadam Huszein, de a víz világnapja annyira elevenünkbe talál, hogy ilyenkor mégis. Itt van a Védegylet állásfoglalása, ami nagyon szimpatikusan kezdődik: "Az elmúlt kétszáz…..
Épp a magyar nemzeti bajnokság 3. fordulójának nyitómeccsét vártam a  TV  előtt. A Hírháttér című műsort adták a Híróra után, mint mindig. Valami Mars-projekt a téma, hát gondoltam biztos érdekes lesz. Az volt. "Nagyonis". A téma röviden az, hogy egy új…..
Miközben a Debrecen éppen a svéd bajnokkal szenvedett-nem túl sok sikerrel-addig a Hannover96 elverte a Real Madridot. Ez magában is "hír" lenne, de Huszti Szabolcs teljesítménye külön öröm. Dailymotion blogged video 1-0 Huszti Hannover vs Real Madrid Video sent by super-goal…..
Ez az első bejegyzésem és kb. ennyi is volt ..