Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÖNBÜNTETŐ FERI

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves idetévedők! :-) Két nap múlva vizsgázom nőgyógyászatból, mi jobb dolgom lehetne most, mint írni egy blogbejegyzést.  Annak, aki először olvas: ötödéves orvostanhallgató vagyok a sotén.  Három éve kezdtem el írni ezt a blogot, 2018 nyarán, akkor született is három bejegyzés, azóta semmi.…..
comment:com Volt egy szép esténk 2014.11.29 12:51:34
Persze, egy tehetségkutatóban az a szabály, hogy az eredményhirdetés előtt a zsűrinek párás tekintettel kell néznie a versenyzőkre, és hosszan taglalni, hogy milyen jó volt minden előadás, és milyen nehéz dolguk volt a döntés során. A felnőttek produkciói után viszont…..
ÖNBÜNTETŐ FERI 2014.11.30 03:16:22
@tnsnames.ora:

Hogy segítsem az összeesküvés elméleted: a hátfások tanárának lánya kiemelt ösztöndíjas a zakin. A szaxofonos fiú tanára szintén. Ivett mostani tanárát pedig pont úgy hívják, mint a Nyári kvartett (szintén kiemelt támogatásúak) brácsását. :)
Jó kis név mi? Ahogy elkezdtem utánajárni ennek az eszköznek, azon kaptam magam, hogy annyi helyen használják, hogy nehezemre esik pontos felhasználási területet megnevezni. Azt mondom, rendeljük a sikattyút a fémmegmunkálás eszközei közé. Ha én sikattyú lennék, örülnék…..