Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koemer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tisztelt Orbán Viktor!   Nem a magam nevében írom ezt a levelet, de mégis a magam nevében. Mindenki nevében, aki nem tudja ezt megtenni. Van egy család.  Három felnőtt.  Az apa néhány hónapja veszítette el az állását, 50 évesen. Leépítették, mert kellett a hely az…..
koemer 2014.07.25 07:17:49
@feledelek: Kedves "feledelek"!Valamit félre értettél,nem az a baj,hogy Viktor barátunk vitatkozik Brüsszellel,nem az a baj,hogy a középosztály veszteségeit igyekszik a bankokkal kifizettetni.Véleményem szerint a kétharmad megszerzése felelősséggel jár,hogy a totális kapitalizmus beköszöntével,vannak emberek akik ebben a kiszorítósdiba belehalnak,tehát szükség van szociális hálóra,amit nagyrabecsült vezetőnk igyekszik felszámolni.
Értelmesen Bioquant lézerterápia 2011.04.17 10:08:00
Egy barátom megkért, hogy nézzem meg miről szól ez a Bioquant in vitro lézerterápia, mert valaki nagyon el akarja adni nekik. Szerintem ez tipikus példája annak, hogy lehet áltudományos baromságokkal és marketing szöveggel eladni valami hasztalan dolgot. Miért?... Videó Kezdetnek…..
koemer 2014.03.23 21:07:41
@TEACHER: Tisztelt Teacher,mivel mint szakmabeli,biztosan sokszorosan többet értesz a témához.Bennem csak egy kérdés fogalmazódott meg,ha a pulzáló működést,és a teljesítmény szabályozást nem tekintjük,a készülék mivel tud többet egy lézer-pointernél?
koemer 2014.03.24 12:49:36
@TEACHER: Kösz a gyors válaszért.Ahogy,csak józan paraszti ésszel tájékozódtam,650nm a vörös hullámhossza,az erőssége nem lehet tul nagy,éppen átvilágítja az orr bőrét.De mit jelent az hogy lágy?
Van más fajta is?