Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikrobéla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon releváns és való-e anyanyelvünkkel csúfot űzni, slendriánságbúl, avagy akár pusztán élc kedvéért szándékoltan véteni a Magyar Helyesírás Szabájai ellen? Továbbá szabad-é a testnedveket avagy némiséget célzó szókat kommentekbe fűzni? Vajon való-e tettleg és…..
Elképesztő dolgokat lehet vásárolni az eldugottabb kis élelmiszer- és más boltokban, a nagy ravaszul a pénztár köré pakolt színes dobozokból - ugye a sorbanálló kifejlett polgár, avagy társaságában lévő kiskorú unalmában valósult igényeit gerjesztendő és legott…..
P. Howard. Gibson Lavery.Egy idol, egy abcúg hős. Legenda. Látom én. Kedvenc íróim egyike. Jó író volt? Igen. Mély drámai események szónóka? Nem. Feszes, tanulságos kalandregéyneké? Nem. Szépíró? Nem. Alábbvaló ponyva? Igen!És most akkor ezt így hogy? Hát úgy, hogy mestere…..
Kecsap!Kéremszépen, ez az a sűrétmény, mely majd minden konyhában megtalálható, a gyorsételek elmaradhatatlan esszenciája, melytől az átlag kultúrsznob már fonéma szinten is vértolulást kap. Mégis a Világökörség része. Azért a korrektség jegyében jegyezzük le, bízony e…..
A csipetke bizvást állíthatom, sok finom étel fontos eleme. Mostanság egyedi felhasználású és gyártású étek (jóérzésű polgár nem tesz levesébe gyári tésztát, mikor pedig a leveskével annyit kűzdött). Legyen akár fejtett bableveske, esetleg valami zöldségleves idény…..