Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucent

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
Idén nyáron indult volna a budapesti Liszt Ferenc és a kanadai Hamilton reptér között közvetlen járat. A magyar Légi Marketing Alap által is támogatott járatot szervező cég megszűnt, az utasok futhatnak a pénzük után.   A Kanadában bejegyzett Panorama Tours szervezett idén…..
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..
Lucent 2010.08.19 11:14:39
@dézsavü: nem devizaspekulánsokról van itt szó, hanem tisztességes magyar családok tömegéről, akiknek a lakhatása forog kockán. A 2011. április 15-ig tartó kilakoltatási moratórium lejárta után vajon mi fog történni velük? Hangsúlyozom, nem egy-két egyedi esetről van/lesz szó, hanem tömegekről.

Forintra átváltani a hiteleket értelmetlen, mert még magasabb a törlesztő részlet. Eladni és visszabérelni sem túl járható út, mert egyrészről a bérletet is fizetni kell, másrészt mivel itt most tömeges bedőlésről lesz szó, eladni elég nehéz lesz lakások tömegeit, az árról nem is beszélve.

Aki pedig a tőzsdén veszít, annak ugye nem forog kockán a lakhatása jelzálog oldalon.