Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silvestritsch

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban újra frissült a fortepan.hu. Átnéztem a friss képeket, és van egy pár, ami elgondolkodtatott. Vajon hol készülhettek az alábbi képek? Jelzem: az sem biztos, hogy Budapesten, illetve Magyarországon készültek. Tippeket kommentbe kérnék! 24012: Szeged, árvíz utáni…..
Kérdésem lenne:Mac OSX 10.7-nél hova kell rakni a printer drivert?Adva van egy 10.7 gép, eddig AGFA Avantra 44E-X-8_6.PPD használtam. Valakinek van információja, hogy ez megy 10.7 rendszer alatt, és hova kell telepíteni? Köszönöm előre is! ..
És vége! Akkor a szavazás menetéről. A Mai Manó Ház jóvoltából 3 tiszteletjegy, és 3 kiadvány lesz a díj. 2 kiadvány és tiszteletjegyet a két legtöbb szavazatot kapott kép (sorozat) kapja, és lesz egy Inphoto díj, amit én fogok eldönteni. Mindenki 5 számot írjon, annyira…..
silvestritsch 2011.06.05 10:30:56
Ez a bejegyzés 2010 augusztus 8.-án került föl, azóta sokan jöttek, ha van kedvük, írják meg a a saját négyesüket! Dögmatikus írta egyszer, neki mi a nagy négyese. Eszembe jutott, szavazzunk! Én majd átvezetem, megér egy hetet a dolog! Akkor eddig: …..