Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakpali

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemelegítésképpen kezdjünk egy régi történettel. Régi, de erről 10 év távlatában is érdemes beszélni. Bár a történet már régi, tudtunkkal 2002-ben lehetett hallani először, mégis úgy döntöttünk, hogy leírjuk, hogy azok is olvashassanak róla, akikhez eddig nem jutott el a…..
vakpali 2010.07.29 22:32:33
Olvasom a sok okos hozzászólást. Fogalmam nincs , honnan ez a rettenetes nagy ismeretanyag, amellyel itt minden ellenszólót ostoroznak, miközben ordít az ismerethiány, a végtelen butaság.
Gyömrő város lett, s nem azért, amiért itt valamelyik vakbuzgó seggnyaló mindenféle lenyomorodott falunak nevezi Gyömrőt. Azért lett város, mert a kiírásoknak megfelelt.

A csatornázás nem azért került annyiba, amennyibe, hanem mert a lakosság többsége - aláírásával - egyetértett azzal, hogy különböző összegekbe került. Garádi István pedig a különbözeteket emlékeim szerint visszafizette, tehát a szájtépés jópofa, csak nem igaz.
Mellesleg a csatornázás milliárdos nagyságrendű beruházás volt, míg mostani jótevőink hitelből néhágytíz millióért csinálták meg pl az utakat. És még csak alapozni sem kellett.

Hogy mitől "száguld" a város? Azt azért még nem tudjuk , hová. Azért,mert az elődöknek nem volt Eu pályázati lehetőségük egy petákra sem, most meg van, sokszázmillióra. Ez azért nem túl bonyolult.Vagy az? Márakinek.
Azt irta valaki, pénzből a hülye is tud fejleszteni. Hát ez van és így van!

A nagyotmondóknak véletlenül sem jut eszébe, hogy semmit nem tudunk az önkormi munkájáról? Amit a Gyömrő c. hírharsona összehord, az alacsony színvonalú önreklám.Próbáljon valaki ellenszólni, megjelenik-e?

A lényeg: mindenre fény derül. Ha nem most, akkor majd, de biztos, hogy nem is soká. Lehet, hogy lesz nagy meglepetés a hívek között?