Regisztráció Blogot indítok
Adatok
símester

58 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esőzés miatt a újabb versenyt törtöltek a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí Világkupa-döntőn. Ezzel eldőlt az is, hogy Ted Ligety lett a szakági győztes. A szervezők az esőzések miatt kénytelenek voltak törölni a pénteki férfi óriás-műlesiklást a svájci…..
Az esőzések miatt törölték az utolsó szuper G futamokat a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí Világkupa-döntőn. A szervezők az esőzések miatt kénytelenek voltak törölni a csütörtöki női és férfi szuper-óriásműlesiklást a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí…..
Sorozatban harmadszor fejezte be idő előtt az alpesi Világkupa-idényt Bode Miller, az amerikaiak olimpiai és világbajnok síelője – írta az MTI. Az Egyesült Államok sportági szövetsége szerdán közölte, hogy a 33 esztendős sztár több időt szeretne kétéves kislányával,…..
Lindsey Vonn nyerte az alpesi sízők Világkupa-sorozatának női szuper-óriásműlesikló versenyét Tarvisióban. Az amerikaiak nagyszerűen szerepeltek, hiszen az első négy helyből hármat ők szereztek meg. Vonn ezzel a győzelemmel sorozatban harmadszor nyerte meg a szakági Vk-t, az első…..
símester 2011.03.06 15:43:13
@MrPifta: jogos. Javítva. Köszi
Anja Pärson nagyon elverte a mezőnyt Tarvisióban, a harmincéves svéd síző 73 századdal előzte meg Lindsey Vonnt női lesiklásban. Kranjska Gorán két századdal kapott ki a francia Alexis Pinturault a svájci Carlo Jankától, aki a közelmúltban szívműtéten esett át. Az…..
Meglepetésre a finn Matti Heikkinen nyerte kedden a férfi sífutók 15 km-es, klasszikus stílusú versenyszámát az Oslóban zajló északisí-világbajnokságon. A 2009-ben két vb-bronzérmet nyerő Heikkinen közel 15 másodperccel előzte meg a kétszeres világbajnok norvég Eldar…..
símester 2011.03.01 20:44:19
@MrPifta: Régóta gondolkodunk valami ilyesmin. A nyár úgy sem a sísportokról szól, de jó sztorikkal, videókkal ki lehet tölteni a két síszezon közti időszakot. Rajta leszünk. Köszönjük.
A svájci Blick szavazásán a 26 éves Dominique Gisin a voksok 25,1 százalékát kapta, így ha már a lejtőn nem, ebben a versenyben legyőzte Lindsey Vonnt, Anna Fenningert és Julia Mancusót is. Az, hogy rendező németek csak két bronzéremmel fejezték be Garmisch-Partenkirchenben az…..
Jean-Baptiste Grange az első futamot is megnyerte és a végére is maradt előnye Garmisch-Partenkirchenben, az alpesisí-világbajnokság utolsó versenyén, a férfi műlesiklásban. Hiába jutott négy svéd az első nyolcba az első futam után, csak Jens Byggmark ért oda a dobogóra,…..
Az öt női számból négyet Ausztria nyert, az utolsó női versenyben Marlies Schild lett a műlesiklás világbajnoka Garmisch-Partenkirchenben. A hazaiak legjobbjának, Maria Rieschnek egyetlen arany sem jött össze, most csak a negyedik lett. Marlies Schild jött le elsőnek a női…..
Fejsérülés miatt egyetlen további versenyen sem indul a jelenleg is zajló németországi alpesisí-világbajnokságon az amerikaiak legnagyobb sztárja, az olimpiai bajnok Lindsey Vonn. A 26 éves, sportolói Oscar-díjas (Laureus-díj) síző rosszul kezdte a vb-t, egy hete címvédőként…..
Elisabeth Görgl pályafutása ötödik vb-jén már másodszor tudott első lenni, ezúttal a női lesiklást nyerte meg az alpesisí-világbajnokságon, Garmisch-Partenkirchenben. A sérüléssel bajlódó Lindsey Vonn ebben a számban is kikapott, a lesiklás olimpiai és világbajnoka csak…..
Óriási bravúrt hajtott végre azzal a Philadelphia 76ers, hogy legyőzte az egész ligában legjobb mérleggel rendelkező San Antoniót. A Spurs 53 meccsből most kapott ki csak ki kilencedszer, a meccs utolsó két percében csak a Sixers dobott kosarat. Jrue Holiday szenzációsan játszott,…..
símester 2011.02.13 11:08:44
@fenriz17: nem csak Te:)
Meglepetésre a kanadai Eric Guay nyerte az alpesisí-világbajnokság legizgalmasabb számát Garmisch-Partenkirchenben. A menők közül csak Didier Cuche teljesített jól, a második lett, a szuper-G-ben világbajnok Christof Innerhofer végzett a harmadik helyen. Meglehetősen melegben, kilenc…..
Hétfőn az edzésekkel megkezdődik a németországi Garmisch-Partenkirchenben a 41. alpesisí-világbajnokság A jövő vasárnapig tartó sorozatban 11 számban avatnak majd bajnokot, Magyarország 13 sportolóval képviselteti magát. A férfiaknál az egyik legnagyobb esélyes a legutóbbi…..
Az ausztriai Hinterstoderben az óriás-műlesiklással folytatódott a férfiak Világkupa-sorozat. Pályafutása során először állhatott a dobogó legfelső fokára a 28 éves Philipp Schörghofer, aki a norvég Kjetil Jansrudot és a svájci Carlo Jankát győzte le. Ivica Kostelic csak a 10.…..
A férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatában az osztrák Hannes Reichelt nyerte a szuper-óriásműlesiklást az ausztriai Hinterstoderben. A nők óriás-műlesikló versenyét a németországi Zwieselben a nagy szél miatt vasárnapra halasztották. A legnagyobb tétje a hinterstoderi…..
A felső-ausztriai Kasberg síterepén vasárnap ismét ki kellett menteni a síelőket a egyik kabinos felvonóból. Az idei szezonban ez már a harmadik ilyen eset volt. Nyolcvanhat síelőt kellett kimenteni vasárnap a felső-ausztriai Kasberg síterepének egyik kabinos felvonóból, amely…..
Egy magyar síelő feltehetően baleset következében életét vesztette a francia Alpokban - közölte kedden az MTI-vel a helyi csendőrség. A tragédia hétfő délelőtt 10 óra tájban a dél-franciaországi Hautes-Alpes megyében, a Briancontól mintegy huszonöt kilométerre található…..
A Cortina d'Ampezzóban rendezett szuper-óriásműlesikló versenyen a szám világbajnoki címvédője öt századdal előzte meg az összetett Vk-ban élen álló, a szombati lesiklásban első, olimpiai bajnok német Maria Riescht. A harmadik helyet a svájci Lara Gut szerezte meg. A szakági…..
A svájci Didier Cuche 36 évesen és öt hónaposan lett a sportág történetének legidősebb Vk-győztese, Hans Grugger csütörtöki balesete után megint a mentőhelikopternek volt dolga a kitzbüheli pályán, az olasz Siegmar Klotz olyan szerencsétlenül esett, hogy karját törte. A…..
A Világkupában vezető német Maria Riesch nyerte a Cortina d’Ampezzóban rendezett lesiklófutamot. Lindsey Vonn hiába vezetett a pálya felső szakaszán, egy óriási bukást úszott meg, hibájával csak a harmadik helyen végzett. Az első tíz indulóból az osztrák Andrea…..
Sokan még mindig a csütörtöki balesetről beszéltek Kitzbühelben, amelyen a 29 éves Hans Grugger osztrák síző bukott hatalmasat, kórházba szállították és még tegnap életmentő műtétet hajtotta végre rajta. Szerencsére Grugger péntekre már jobban volt, átszállították az…..
A összetettben második amerikai Lindsey Vonn nyerte meg pénteken a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának Cortina d’Ampezzóban rendezett szuper-óriásműlesikló viadalát. Elsőként az óriás-műlesiklás olimpiai bajnoka, a német Viktoria Rebensburg ért le, és 1:12,66-os…..
A hétfői naptól magyar színekben folytatja versenyzői pályafutását az alpesi síző Miklós Edit, aki a február 7-én kezdődő németországi világbajnokságon is részt vesz majd. Kaszó Klára, a honi sportági szövetség elnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy bár a románok…..
A férfi műlesiklást a horvát síelő nyerte a svájci Wengenben. Kostelic szerencséjére Marcel Hirscher óriásit hibázott a második futamban, de így is második lett. Nagyszerűen szerepelt a második futamban Michael Janyk és Mario Matt, mindketten a vert mezőnyből jöttek fel a…..