Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HegeDzsoni

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük, miből áll egy átlagos angol/ír reggeli, mivel indult a napunk:   -paradicsomos bab -rántotta (7 tojásból) -sült szalonna -ilyen-olyan sajtok -pirítós -vaj -17 liter tea, szigorúan tejjel   Éééés… jó étvágyat! Szóval így indult a napunk, de kellett is az…..
 Reggel 10 körül azért sikerült elindulnunk Vigántpetendről. Mindannyiunkat megtörte egy kicsit az este, de a buszban, az úton a történtek felemlegetésével hamar elmúlt minden szúrás, görcs és merevség. Főleg, hogy olvashattam a könyvet. Azt várom, hogy N.Csabi mikor kever…..
Igen abszurd élmények között írom ezeket a posztokat. Éppen fűtéskorszerűtés folyik a házunkban és két mesterember kapja szét a radiátoraimat. Flexel, feszítővasakkal és csavarkulccsal. Fém fémen sikolt, olyan hangzavar van hogy csak. És közben megy a Fel a kalappal… a…..
Üdv nektek! Régen írtam, dehát sajna nagyon el vagyunk foglalva azzal a tudattal, hogy lassan tényleg megjeleni az új cd, és a honlapunk is megújul majd, de oda ígérjük, szorgalmasabban fogunk írkálni. De itt lehet ez lesz az utolsó post. Főleg, ha a tartalma miatt ránkküldik a…..
Folk Error honlap 2009.01.26 16:27:00
Szevasztok!Ha valaki rákattint a folkerror.hu-ra, ne ijedjen meg, nem az van hogy most már teljesen eltűntünk, csak tárhelyet váltottunk a hamarosan elkészülő új honlap miatt, és hát na, még nem lett kifizetve a számla:DDe ami késik nem múlik.Egyenlőre még a régi honlap fog…..
HegeDzsoni 2009.02.04 20:26:43
www.youtube.com/watch?v=krAlrfOlc-Y

Na, felismertetek valakit az elején :D
HegeDzsoni 2009.02.04 20:32:26
Üdv megint!Eddig ritka volt a bejegyzés, most hirtelen kettő is:) Csak nehogy túlpörögjük.Szeretnék beszámolni a legutóbbi nagyon nagyon zsír 7végénkről, ami nem volt gyenge túra asszem.Kezdjük az elején!2009. január 15. Próba Debrecenben/jó hangulatú kis próba e/Na szóval.…..