Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betűszedő

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vallási témájú honlapok veszélyesebbek, mint a pornóoldalak - legalábbis az internetes biztonság témájára szakosodott Symantec cég friss kutatása szerint. 5 vallásos site közül legalább 1 tartalmaz valamilyen vírust, míg az erotikus oldalak között ez csak 2,4%.Megdöbbentő,…..
„You know I’m no good” – énekelte Amy Winehouse, mielőtt egy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy véget vet Grammy-díjakkal, drogokkal és rehabokkal szegélyezett életének. Megdöbbent az őszintesége. Szerintem nekünk, embereknek nem könnyű felvállalni,…..
Azért nem semmi, mik vannak a nagyvilágban. A hírekben olvasom...A Bibliából és a Koránból kitépett lapokat használt fel cigarettájához egy ausztrál jogászprofesszor, hogy megtudja, melyik ég jobban azon a felvételen, amelyet feltett a YouTube videomegosztó portálra nem sokkal egy…..
péntekblog Mosolyogj többet! 2010.09.05 10:27:00
Nem tudom, kinél mi a szokás, de én a régi, kinyúlt, foltos, pamut pólóimat be szoktam fogni felmosó rongynak. Ma az egyik koszos, régi darabon figyelmes lettem a piros márkajelzés hátán (!) a feliratra: Smile more! (Mosolyogj többet!) Ennyi. Meglepődtem, ugyanakkor…..
Az egeremre akadt egy interjúrészlet, ami Michka Assayas francia újságíró Bono-interjúkötetéből származik.  Egy kissé más oldaláról ismerhetjük meg a legendás U2 frontemberét, akiről sokaknak talán csak néhány sláger és a szegény afrikaiak jutnak eszébe. Erre a…..
Ennyire biztos és egyértelmű politikai állásfoglalás még sosem volt a blogon. Nem csupán bejelentek és közlök, de agitálok is.Idén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kapja meg az ajánlószelvényemet és a szavazatomat is, illetve mindazokét, akikre még ezügyben hatni tudok.Hiszem,…..
Szavazz Te is a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra!Idézetek a válaszási programjukból:"Gazdasági programunk két fő pillére az általános és teljes adócsökkentés, valamint az ingyen sör.""Rendbe hozzuk, és komoly fejlesztésekkel bolygóközi űrkikötővé építjük ki…..
Kezembe került egy idézet László Ervintől: „Napjaink világa annyira érzékeny a látszólag jelentéktelen beavatkozásokra, hogy mindannyian képesek lehetünk megváltoztatni a világot.”Mindig rácsodálkozok, hogy Jézus mennyire nem erőlködött azon, hogy megfeleljen a…..
Reggelente az Astorián ácsorgok a buszmegállóban. Elég durva szám lenne, ha összeadnám, összesen hány órát töltöttem már el itt. Így hát bőven akad időm nézelődni. Egyik reggel ezt a képet készítettem. Magyarra valahogy így fordíthatnánk: egyedül a lázadás tart…..
Betűszedő 2010.08.16 13:21:50
@weekthor: Ja tudom, hogy csak reklám - a Converse reklámigazgatójának nem is küldtem el a posztot. :) Igazad van, valóban nem szabad egyoldalúan nézni a dolgot - ezért is hoztam példákat a "pozitív" lázadásra. Egyébként pedig köszönöm a kommentet, te voltál az első. És gratulálok a Budapest Kávé bloghoz!
  Elegáns volt-e Sólyom László? Kétségtelenül. Talán még kicsit arisztokratikus is, ez Szanyi Tibornak nem, nekem viszont nagyon is tetszett. Ugyanis amikor a parlament megválasztotta miniszterelnöknek Bajnai Gordont, Sólyom felhívatta magához a páholyba, hogy gratuláljon…..
Néhány hete az egyik kolléganőmnek azt találtam mondani, hogy valláspukkasztó vagyok. Magyarázkodok: amikor valaki megkérdezi, hogy milyen vallású vagyok , legszívesebben azt mondanám, hogy egyáltalán nem vagyok vallású. Nem tartom magam vallásos embernek - csak Jézus tanítványa…..