Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dolab

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A furcsa, zajos, elektronikus popzenét játszó Volkova Sisters jelenleg Amerikában tartózkodik. A Berger Dalmából, Sándor Dánielből, Kovács Gergelyből, Frankből és Porteleki Áronból álló csapat az austini SXSW fesztivállal indított, most pedig Los Angelesben tölti idejét új…..
dolab 2011.03.28 21:14:16
@guMe_e: Én se! Hát ha még látnád élőben... Egy miszpicsa. egy szőke trotty. olyan akar lenni, mint az a kimondhatatlan nevű szintén szőke, szintén énekes modell csaj. a srácok jók mögötte, mindegyik bandában. respekt és tisztelet, hogy elviselik a némbert.
Kocsmablog Roham kávézó 2010.05.22 09:30:00
Helyszín: 1088 Bp., Vas u. 16. Látogatás: 2010. május 12. 18:00-22:30 Bezárt, megszűnt!  > Galériába zárt kávézó, mely ontja magából a kortárs művészek megható gondolatait a hazai streetart-popart-festészet-szobrászat bűvkörében...
... is.Berger Dalma a Realistic Crew-ban. Berger Dalma kilép a Realistic Crew-ból. Berger Dalma a Singas Project-ben és az Esclin Syndo-ban. Berger Dalma megalapítja új formációját, a Volkova Sisters-t. Berger Dalma kilép az Esclin Syndo-ból.Na, valahol itt tartunk MA. Ki a franc…..