Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidellapát (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Az önellátás csapdája 2011.06.05 22:32:00
Kinek ne jutna időnként eszébe, hogy milyen jó lenne önellátóvá válni. Elvonulni a világ zajától, és függetleníteni magunkat a külvilágtól, úgymint munka, iskola, főnök, stressz, nagyváros, zaj, por, rossz levegő, idegen emberek… stb. Élni boldogan egy kis faluban, egy jó…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Subba Gyerekverés szakszerűen! 2011.02.03 17:15:00
Ha nem fake (a kamu nevek, a nem létező Clean Hands Europe anyavállalat és a szintén nem létező James Drill Award alapján egyértelműen az), akkor mekkora szolgáltatás lenne a gyerekverés? Ha nem akarod magad verni a saját kölyködet, csak kihívnád a Tiszta Kezek…..
fidellapát (törölt) 2011.02.04 09:16:57
@deflorator: Te mennyivel szériázol?
Na jó szerintem nem ez a téma. :)
fidellapát (törölt) 2011.02.04 09:13:36
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Dan Brown „Angyalok és démonok” című bestsellerének egyik pozitív hozadéka (a szerző bankszámlájának gyarapodása mellett) az, hogy tíz- (ha nem száz-) milliók kapják fel a fejüket, ha az Illuminátusokról hallanak. Mivel mégiscsak egy thrillerről (és nem…..
fidellapát (törölt) 2010.08.13 15:01:48
@tiboru: Akkor viszont üzletet köthettél velük, honnan veszed, hogy kihúzod szeptemberig? :)
Ha minden ok szeptemberben, nyilatkozom h. csaj vagyok-e? (Bevallom az írás után összezavarodtam, külső segítséget kell kérnem)
Rendhagyó levelet kaptunk olvasónktól, aki szeretné levezetni ki miben hibázott.Megpróbálok rávilágítani néhány összefüggésre, remélem, hasznos lesz.Én eleve a blog címét sem értem: HitelkárosultakMagyarországon nincs egyetlen egy hitelkárosult sem, maximum súlyos lelki…..