Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanitize Man

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem elég hogy véget ért a hét, még a tavasz is tombol, ami már önmagában is nyomós ok lenne arra, hogy az ember belevesse magát az éjszakába. Ha engem kérdeztek, egy percig se habozzatok, koccanjanak a poharak és kalandra fel, de a kellemetlenségek elkerülése végett érdemes…..
Sanitize Man 2013.05.13 16:30:41
Nem kis ijedtséget okoztunk azzal, hogy teljesen magánúton leszerveztük július utolsó hétvégéjét Kochiba, és nem modntuk előre. "Dehát szóljatok, mi segítünk, mident elintézünk!" És tényleg. A szállást meg a repjegyet megoldottuk, de kaptunk sofőrt,…..
Éjszakai vonattal Keralának veszem az irányt. Többiek el a repülővel. Telefon. „Képzeld, Geri, tök jól nézel ki ezen a képen, de mégsem engednek fel vele a repülőre”. Oó, gyors taxi, útlevélvisszacsere.Irány a híres goai vasútállomás. Az utolsó 20 km-t egyirányú,…..
Ha én próbálnám meg összefoglalni Goát, az min 3 A4es oldal lenne, így inkább újra „Vengégművész” tudósít és persze kommentál kicsit… Kezdetnek annyit, hogy péntek du sikerült végre elindulni Goára, és 6 körül megérkezni a taxisokkal ellepett…..
Vasárnap 7-en (3-an csajok, Geri, Tamás -egyik menedzserünk volt otthon-, Ramesh és Srini, itteni vezetők) elmentünk a helyi Skanzenba. A várostól fél órányira van egy park, ahol minden déli tartomány 100-200 évvel ezelőtti jelegzetes vonásait elevenítik fel. Van ott étterem,…..
Sanitize Man 2010.08.04 16:17:37
@Zsoffi: csak nem felismertétek az álnevem?! pedig körültekintően választottam, sehogyan sem lehet hozzámkötni?! :D
Chennai Curry Hétköznapi meló 2010.07.26 08:27:00
A múlthét viszonylag gyorsan eltelt az irodában. Hiába próbálunk egyszerre fókuszálni a régi ügyeinkre és az új csapatra, képtelenség struktúráltan dolgozni. Ezer kérdés, meetingek, néha nyelvi nehézségek és Kevin. Ugyanis múlt kedden megérkezett a „Nagy Fehér…..