Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MM.

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
MM. 2013.12.18 09:16:04
Annak tényleg nincs értelme ha van előtted valaki és látod hogy nem tud hova menni a seggébe mész és tolod..

De velem már nem egyszer volt hogy 3 sávos pályaszakaszon beállt a belső sávba 120al és a Jóistennek se akart arrébmenni.

Aztán a másik állatfaj 120al megyek de mindenhol.. mikor 100as tábla van beelőz, én lelassítok mivel nagy eséllyel ott radaroznak.
Mikor megvan a feloldás beletaposok de akkor meg feltart, meg amúgy is most előzött le..

A harmadik eset mikor én tartom fel őnagyságát,
Cammogok 140el és látom hogy egy kamion jön a pihenőből ki, bemegyek a belsőbe, pár másodpercen belül megjelenik és tol..
Nah jó akkor nem tartom fel, padló.. felmegyünk 180ra, és elkezd jobbról előzni, csak nana ott lesz előtte a kamion, rámhuzza a kormányt.. igaz nem tehetett mást mert amúgy belemegy a kamion seggébe.
Ha nem veszem el a gázt kifordítom oldalról, nem tudom mi lett volna belőle..

Negyedik csapás, nyáron balaton felé, totál beállt az autópálya amíg ellátok mind a 2 sáv tömve. Bejön mögém egy új fiesta, villog dudál anyázik, hogy miért nem takarodok előle.. végül megelőzött jobbrol.. előrébb nem jutott..

Ötödik: a kamionos.. rossz állapotú főút végig 60as tábla, sok a baleset is arrafelé.
60 helyett megyek 80al, erre beáll a nyergessel fél méterre a seggembe és szentségel.. nah jó akkor lassítottam vissza 60ra és azzal végig.. utána nekiállt előzni és majdnem csinált egy frontális ütközést..

Én nem mondom, én is türelmetlen vagyok, és száguldozok, néha még le is tolok emberkéket, de sokkal több barom van aki értelmetlenül és feleslegesen csinálja..
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
MM. 2013.08.07 14:11:27
@Ayrton70: Azt nem kell, mert mindenkire rá lehet húzni hogy nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett..
Nekem rendszeresen kimennek a lengőkarok, és több gumim is szálszakadásos lett már..
Volt hogy kihívtam a rendőrséget hogy jöjjenek szemlézni, na az is egy külön történet.. de pénzt nem láttam, lett 30 ezer forint károm.. persze az adót fizessem be mint a katonatiszt mert amúgy rám száll az állam. De az ő részükről semmi kötelezettség..
MM. 2013.08.07 14:45:41
@Schütii: ha majd mind a 2 fékkör eldurrant jó lesz nekem az a 40%os kézifék lassitani.. indokolatlan ezért meghuzni.
Az eu ban a kocsim 93as és EUR2es értékeket tud,itt meg fekete matrinyát adnak.. mint egy ladának ami 10x annyi CO-t termel..

Akkor ha már úgyis degradálva vagyok? miért kell nekem hozni a gyári értékeket, ha nem kapok annak megfelelő besorolást?
MM. 2013.08.07 15:07:44
@Schütii: persze hogy nekimentél, mert jobbelső-balhátsó, és balelső-jobbhátsó van 1 fékkörön..
Tehát ha a 2 első munkahengered vissza volt tolva, egyik fékkör be se volt nyomásod..
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
MM. 2013.03.06 10:03:45
@Shadowbull: akkor irány új autót venni!:)
Az átlagember meg majd megveszi tőled vagy a némettől 5 évesen..
MM. 2013.03.06 10:27:03
@Shadowbull: audi az már a nyugat...
gyere le BAZ megyébe..
van itt BOSCH, ahol aki tényleg dolgozik kb 80 ezret nem visz haza. És 12 órába robotol. Még WCre se mehet ki akármikor, és az ebédidő is szögre 20 perc.. mire elérsz az ebédlőbe és sorra kerülsz már csak álom marad hogy jól lakjál. És a legjobb hogy az ebédidőt is be kell dogozni ezért havonta 1 napot pluszba kell dolgozni..
És összeteszik a kezüket hogy van munkahelyük...
MM. 2013.03.06 11:04:51
@Shadowbull:
De az audinal sztem ők is jól keresnek..
Pesten és a dunántúlon kívül lazán eloszthatod a felére a fizetéseket.. sajnos ez van.
Én speciel nagyon elismerem a fizikai munkásokat, és örülnék ha megtehetnék azt hogy új autót vegyenek. Én mint mérnök se tehetem meg..
egy 20 éves 600 ezer forintos autóval járok, prémium márka. 4 év alatt 500 ezret költöttem rá, és kb évi 100 rá is fog menni a szintentartásra. Még mindig messze vagyok egy fapados új kocsi költségeitől. És azt nem is tehetném meg valami agyament hitel nélkül.
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
„Szegény fiúk” – gondoltam, miután sikerült lefékezni a mérsékelten kivilágított Opelt toló fiatalok mögött a Dózsa György úton a középső sávban. Hirtelen elemi erővel törtek fel a Zaporozseccel és a Fieróval szerzett ifjúkori élmények: amennyit azokat…..
Őszintén bevallom, már régóta szemezgettem néhány jól ismert gyártó előre megírt programmal forgalmazott ECU-jaival (Engine Control Unit: Motorvezérlő Egység, ejtsd:eku) a nemzetközi aukciós oldalakon. Mivel –mint megannyi korabeli japán sportautó– a saját Celica…..
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...