Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koós Zsuzsi

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos rengeteg ötletem van... :)Kb. másfél hónappal ezelőtt elindult egy kezdeményezésem, a Picante Klub, ami tulajdonképpen egy önismereti és személyiségfejlesztő kis közösségként működik. Számomra óriási élményt nyújtanak ezek az alkalmak, mert rengeteget tanulunk…..
Koós Zsuzsi 2010.10.08 09:04:31
@Titta :): Nagyon drága vagy! :) Köszönöm :)!
Én pedig alig várom, hogy személyesen is átadhassak egy példányt Neked! Szép napokat Ausztráliában :)!
Örülök, hogy új kezdeményezésű blogomon köszönthetlek :)!Hogy honnan is jött ez a Párkapcsolatharmonizálás ötlet?Körülnézek a világban, vagy akár "szűkebb" környezetemben, és azt látom, hogy szingli nők és férfiak sokasága keresi a szerelmet és a társat. Évek…..
VILLÁM INDULÁSI AJÁNLATTAL szeretném megajándékozni a legfürgébb, és az önfejlesztésükre leginkább elszánt érdeklődőket :)!A mai illetve holnapi napon (okt. 7-8.) jelentkező és befizető résztvevők, most 5000 Ft-os, a jövőhét folyamán pedig 10 000 Ft-os kedvezményes full…..
Első előadás sorozatom témáit az alábbiak szerint állítottam össze:1. Mi a gond manapság a párkapcsolatokkal? Miért nem találnak egymásra szingli férfiak és nők? Miért olyan nehéz működtetni egy kapcsolatot? Valójában mit is jelent egy jó kapcsolat? Hol a fény az alagút…..
Életem során, egészen kislány korom óta mindig megtalálnak az emberek lelki dolgaikkal, legyen szó akár örömről, akár problémákról.Gimnazista éveim alatt pszichológusnak készültem, de végül néhány év egyéb szárnypróbálgatást követően a külker főiskolán, majd a…..
Szeretném megköszönni azoknak a bátorítását, szeretetét, őszinte kritikáját és támogatását, akik életem történetének részeseivé váltak. Azoknak is, akik jelen vannak ma is életemben, de azoknak is, akikkel momentán nem keresztezik útjaink egymást!Mosolygós és boldog szép…..
Az elmúlt években hihetetlen intenzitással változnak a dolgok körülöttem. Emlékszem gyerekkoromban azt figyeltem meg, hogy minden évben egyre gyorsabban telt el az iskolaév. Neked is feltűnt? :) Már akkor gyermekaggyal levontam a nagy következtetést: "Ez nyilván korral…..
Sokfelé járok tanulni, sokféle önfejlesztő gyakorlattal, önismereti módszerrel ismerkedtem meg az utam során. Számos módszert inspirációk hatására saját magam fejlesztettem ki. Vannak ezek között olyan praktikák, amelyeket át tudok adni, de akadnak olyanok is, amik…..
Még mielőtt szó érné a ház elejét, szeretnék valamit tisztázni: Nem vagyok sem guru, sem szellemi vezető, így távol áll tőlem, hogy olyan dolgokról papoljak, melyekben inkompetens vagyok. Tanításokat szívesen tolmácsolok, de kimondottan tolmács szerepében, azonban főként…..
Első körben a kedd estékben gondolkozom, 18:00-22:00-ig, a XI. kerületben a  Budafoki úton (jelentkezés esetén küldöm a részleteket)...
Ahogy írtam, és ahogy vallom, és amire folyton emlékeztetnem kell magam: Rendkívül fontos, hogy a pénzt áramoltassuk az életünkben. A mai világban mindennek ára van, és a pénz is energia, amit áramoltatni kell. Ez a vonzás törvénye értelmében is egy alaptétel, ugyanis sok…..
Küldj egy e-mailt a zsuzsakoos@gmail.com –ra, hogy tudjam, számíthatok Rád, vagy tedd fel nyugodtan kérdéseidet, ha még bizonytalan vagy, vagy több információra van szükséged!..